Sportininkas socialiniuose tinkluose ne retai dalijasi meilės prisipažinimais savo šeimos nariams, tačiau šis, kurį jis parašė sekmadienį, žmonos gimimo dieną, suspaudė širdį ne vienam gerbėjui.

"Sveikinimai su gimtadieniu tau, graži ir aistringa moterie. Turėk pačią nuostabiausią dieną ir leisk mums tave lepinti, nes tu nusipelnei, kad tave lepintų tavo vyras ir puikūs vaikai. Per 42 metus tu tiek daug pasiekei ir atrodo, kad dar tik pradedi... Su gimtadieniu, mes tave mylime", - rašė D.Beckhamas ir pridėjo daugybę širdelių. Virš nuotraukos puikuojasi užrašas: "Myliu vis labiau".

V. Beckham žinoma kaip daug laiko savo išvaizdai skirianti moteris, todėl nenuostabu, kad jos grožis laikui bėgant neblėsta, o figūra, net ir susilaukus keturių vaikų, atrodo it paauglės. Įrodymai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)