„In Touch Magazine“ viršelį puošia J. Aniston nuotrauka, o antraštė skelbia: „Oficialus ką tik ištekėjusios Jen pranešimas – aš įsivaikinau!“. 

„Tai mergytė ir jai šeši mėnesiai“, - toliau viliojo viršelis. Anot vidinių leidinio šaltinių, Jennifer ir Justinas savo namų kieme iš pradžių planavo švęsti tik 44-ąjį J. Theroux gimtadienį. Tačiau paskutinės minutės naujiena, kad jiems pavyko įsivaikinti kūdikį, privertė pakoreguoti savo planus: pora nusprendė vienu metu iškelti ir savo vestuves, kad mergytė turėtų susituokusius tėvus ir kad jie būtų tikra šeima.

Pasak „In Touch Magazine“ šaltinių, „Jen šią naujieną oficialiai paskelbė keliems artimiausiems ir patikimiems draugams. Vienam žmogui ji sakė, kad kūdikio dar nematė, bet kad tai įvyko likus kelioms savaitėms iki jų vestuvių. Jen sakė, kad viskas buvo patvirtinta ir kad parsiveš kūdikį namo per šešias savaites. Per vestuves apie įsivaikinimą nebuvo atvirai kalbama. Ne kiekvienas ten buvęs svečias tai žinojo, bet nemažai daliai svečių tai buvo žinoma“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)