Rusijos armija Ukrainoje parodė savo tikrąjį veidą. Tai – sužvėrėję žudikai, prievartautojai, kankintojai, plėšikai ir bet kokią moralę praradę žmonės, skelbia segodnya.ua.

Tačiau žmonos nuo jų taip pat neatsilieka. Ne kartą pokalbių perklausose girdėta, kaip šios moterys skatina savo vyrus, kad šie vagiliautų kuo daugiau. Sugriauti žmonių gyvenimai ir vaikų mirtys tokiems, kaip jie, yra niekis, bailiai kaip suvenyrą namo čiumpa net virtuvinį maišytuvą.

Todėl taip plačiai aptariamas A. Bedniakovo kreipimasis į šiuos plėšikus ir jų sutuoktines. Televizijos laidų vedėjas pasiūlė nusiųsti atrinktus daiktus įsibrovėlių žmonoms, jei tik jų vyrai išeis iš Ukrainos teritorijos.

Andrejus, kurį vien instagrame seka beveik 2 mln. internautų, tokiam siuntiniui surinko visą puokštę daiktų: skrudintuvą, vaizdo žaidimų kompiuterį, išmanųjį laikrodį, vardinius apatinius, telefonų, planšetę, papuošalus, būgnus ir kt.

Norėdamas dar labiau įkąsti plėšikaujantiems okupantams A. Bedniakovas iš bendro vaizdo pašalino knygas, na, nes tiems, kuriems aktualus toks siuntinys, nėra intelektualūs, skaitantys žmonės.

Idėją su humoro prieskoniu jau įvertino ir kitos Ukrainos įžymybės. Ne viena jų pridūrė, kad mielai prisidėtų savo daiktų sąrašu, jei tik žmonos išsiveš savo kruvinus nusikaltėlius namo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją