Iš tikrųjų, kaip teigia aktorius, jis seksu su M. Galkinu neužsiėmė. Užtat palaikė artimus santykius su Kremlių palaikančiu Filipu Kirkorovu. Detaliau apie tai papasakoti jis nepanoro, bet iš jo reakcijos galima daryti išvadą, kad dėl to jaučia gėdą.

„Mylėjausi su Filipu Kirkorovu“, – žodžių į vatą nevyniojo A. Paninas.

Aktorius pridūrė, kad Rusijos šou versle yra vienas dar vienas LGBTQ bendruomenei priklausantis asmuo – tai kino ir teatro aktorius Viktoras Suchorukovas.

Per interviu K. Sobčiak A. Paninas yra sakęs, kad norėtų persikelti į Ukrainą, nors į šalį jam įvažiuoti nuo 2014 metų yra draudžiama. Tada jis palaikė neteisėtą Krymo aneksiją bei Donecko ir Luhansko sričių okupaciją.

Tik 2022 metais aktorius viešai pasmerkė nusikalstamą Kremliaus režimą ir kare dabar palaiko Ukrainą.

„Taip išeina, kad man Ukraina uždaryta, paskelbta paieška? Čia principo reikalas. Rusijoje aš teroristas, nuoširdžiai nerimauju dėl įvykių Ukrainoje. Man ten visai nereikia, čia principo reikalas. Arba vieniems priešas, arba kitiems“, – yra sakęs A. Paninas.

Dar šiais metais aktorius Ispanijoje pasirodė vienoje scenoje kartu su Verka Serdiučka. Aktorius dainavo ir šoko, taip pat laidė juokus, skelbė UNIAN.

Internete išplito ištraukos iš koncerto. A. Paninas pakilo į sceną ir pagyrė Andrejų Danilką, kuris, nepaisant to, jog prarado balsą, vis tiek gerbėjams pristatė Verką Serdiučką.

Taip pat aktorius apkabino dainininką, o tada jo dėmesio nusipelnė ir sceninė Verkos mama. A. Paninas visą laiką laidė sąmojus ir linksmai šoko pagal dainą, kurioje dainuojama apie V. Putiną ir tai, ko jam linki ukrainiečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją