Emocingame interviu „The Project“ 50 metų dainininkė atskleidė, kad „vyras trejus metus negalėjo gurkštelėti vandens ar suvalgyti kąsnelio maisto. Jis buvo maitinamas per vamzdelį“.

C. Dion teigimu, jos velionis sutuoktinis kentė skausmus, „buvo agonijoje trejus metus. Norėjau, kad jis gyventų ramiai, kad jaustųsi gerai ir dėl nieko nesijaudintų“.

C. Dion taip pat pabrėžė, kad jis buvo „vienintelis vyras, kurį kada nors mylėjau“. Dėl to po tragiškos vyro mirties dainininkė neteko labai daug svorio.

Tiesa, hito „My Heart Will Go On“ atlikėja atskleidė, kad jos mama iš pradžių nepritarė jos norui ištekėti už 26 metais vyresnio R. Angelilio. Pati dainininkė pasakojo, kad „įsimylėjo jį iš karto“.

„Ne romantine prasme. Tuomet man buvo 12 metų ir pamilau jį už tai, kaip jis su visais aplinkui elgėsi, įskaitant mano šeimą ir mane“, – pasakojo kanadiečių dainininkė.

Kai sulaukė pilnametystės, C. Dion su R. Angeliliu užmezgė romaną, o 1994 metais jie susituokė (jai tuomet buvo 26 metai), jų santuoka truko iki jo mirties 2016 metais. Tačiau C. Dion širdis niekada nepamirš vyro ir jos trijų sūnų tėvo.

Celine Dion

„Jis yra vienintelis vyras, kurį mylėjau“, – pabrėžė ji.

Nuo gerklės vėžio miręs 73 metų R. Angelilis buvo labai svarbus jos karjerai.

Tiesa, vyro mirtis – ne vienintelė tragedija C. Dion gyvenime, rašo portalas „Nicki Swift“.

Per visą jos gyvenimą būta ne vieno skaudaus išgyvenimo: nuo kuklios gyvenimo pradžios ir sveikatos problemų, kėlusių grėsmę jos dainininkės karjerai, iki artimų šeimos narių mirties.

Visų nuostabai, C. Dion visas negandas išgyveno aukštai iškėlusi galvą.

Tragedija smogė dukart

Tragiškai sutapus aplinkybėms, C. Dion brolis Danielis Dionas, praėjus vos dviem dienoms po jos vyro mirties, mirė nuo smegenų, gerklės ir liežuvio vėžio. Jos broliui buvo 59 metai.

Brolio laidotuvėse, vykusiose po dviejų dienų po vyro laidotuvių, atlikėja nedalyvavo, nes „ji ir jos vaikai nebegalėjo pakelti dar dviejų viešo gedulo dienų“.

„Rene palydėjo mano brolį, – 2016 metų gegužę žurnalui „People“ sakė C. Dion. – Tai buvo tobula. Rene priglaudė jį po savo sparnu ir juo pasirūpins.“

Netektis suvienijo C. Dion ir jos seserį

Praėjus vos aštuoniems mėnesiams po vyro ir brolio mirties, C. Dion sužinojo, kad nuo vėžio mirė ir jos svainis Guy Poirier. Vyras paskutinius gyvenimo mėnesius buvo slaugomas „Maison Adhemar-Dion“ slaugos namuose, kurie pavadinti dainininkės velionio tėvo garbei, nes jis juose taip pat buvo prižiūrimas.

„Hello!“ pažymi, kad tai nebuvo vienintelė netektis, kuria C. Dion dalijosi su seserimi Liette. 1993 metais nuo cistinės fibrozės komplikacijų mirė Liette šešiolikmetė dukra Karine.

„Aš laikiau ją glėbyje ir ėmiau švelniai dainuoti jai į ausį. Ir staiga jos akys užsimerkė, – pasakojo C. Dion. – Pažvelgiau į savo mamą, kuri masažavo jos pėdas, nes jos kraujo apykaita buvo bloga, ir linktelėjau jai: „Tai prasideda“. Karine skruostu nuriedėjo viena ašara, ir ji iškeliavo.“

Dešimtmečius trunkančios sveikatos problemos

Dar iki mirties R. Angelilio sveikata kėlė problemų beveik 20 metų. Kaip skelbia „People“, 1999 metais jam buvo „diagnozuota kaklo limfmazgio žvyninių ląstelių karcinoma“. Dėl to C. Dion, kurios karjera tuomet buvo pačioje viršūnėje, sustabdė visus reikalus, kad galėtų rūpintis savo vyru.

Skelbiama, kad po „38 chemoterapijos ir spindulinės terapijos kursų“, R. Angelilis 2000 metais sužinojo, kad vėžys atsitraukė.

Celine Dion

2013 metais vyrui buvo antrą kartą diagnozuotas gerklės vėžys. Jam buvo atlikta sėkminga auglio pašalinimo operacija ir konstatuota „visiška remisija“. Tačiau vėžys 2014 metų rugpjūtį vėl sugrįžo. Dėl to C. Dion sustabdė planus apsistoti ir dirbti Las Vegase bei sustabdė planuotą turą, kad galėtų pasirūpinti sergančiu sutuoktiniu.

Tėvo netektis

2003 metų pabaigoje C. Dion neteko 80 metų tėvo Adhemaro Diono, kuris, kaip skelbta, mirė po „ilgos ir sunkios ligos“. Po metų Larry Kingo pokalbių laidoje dainininkė patvirtino, kad tėvas sirgo vėžiu.

Dainininkė pasakojo, kad nujautė, kada tėvas mirs. Taip ir buvo. Tai ji priėmė kaip ženklą, kad jis „su manimi atsisveikino“.

„Labai sunku netekti tėvų, juk netenki labai labai labai artimo žmogaus. Net jei tam ruošiesi, iš esmės niekada negali būti tam pasiruošęs“, – sakė ji.

Celine Dion ir Rene Charlesas Angelilis (dešinėje)

Ilgas kelias link motinystės

Per visą santuokos su R. Angeliliu laiką C. Dion niekaip negalėjo susilaukti vaikų. Vėliau visų trijų sūnų dainininkė susilaukė po dirbtinio apvaisinimo. Poros pirmagimis gimė 2001 metais. Didžiausią tragediją porą patyrė 2009 metais, kai C. Dion patyrė persileidimą. Tačiau, nepaisant šios nelaimės, dainininkė ir jos vyras buvo optimistiškai nusiteikę.

„Toks jau gyvenimas, – po mėnesio kalbėdamasi su Oprah Winfrey sakė kanadiečių dainininkė. – Daug žmonių tai patiria. Mes keturis kartus mėginome susilaukti vaiko. Ir vis dar bandome.“

Galiausiai 2010 metų gegužę pora pranešė, kad laukiasi dvynių. Nelsonas ir Eddy gimė tų metų spalio 23 d.

Laikinai buvo praradusi balsą

2012 metų vasarį C. Dion buvo priverta atšaukti nemažai koncertų ir kelis mėnesius gydytis, nes jai buvo diagnozuotos problemos, susijusios su dešine balso styga. Tai buvo virusinės infekcijos komplikacija. Dainininkė beveik aštuonias savaites ilsino balso stygas ir vėl žengė ant scenos tik tų metų birželį.

Nepaisant šios problemos. C. Dion sakė nebijojusi prarasti gebėjimo dainuoti. „Aš nepriklausau nuo savo balso stygų, – pareiškė ji. – Nesu priklausoma nuo savo sėkmės ir dainavimo. Nesupraskite manęs neteisingai. Be galo myliu tai, ką darau. Tačiau nesu į tai įsikabinusi. Kai susilauki vaikų, jau daug ką gyvenime esi pasiekęs.“

Gerai, kad ji yra tokia optimistė, nes šių metų pradžioje beveik mėnesį negalėjo koncertuoti dėl vidurinės ausies operacijos. „Pastaruoju metu man nelabai sekasi... Atsiprašau visų, kurie planavo atvykti į Las Vegasą į mano koncertą. Suprantu, kad esate nusivylę. Labai atsiprašau“, – „Facebook“ tinkle parašė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)