Ukrainos televizijos laidų vedėjas O. Suchanovas per interviu Dmytro Gordonui atskleidė, kaip kartą metro jis buvo palaikytas Ukrainos prezidentu V. Zelenskiu, rašo unian.net.


„Kartą, maždaug prieš septynerius metus, perėjoje prie metro Universiteto stoties mane su juo (V. Zelenskiu, – red. past.) buvo supainioję. Ar galite įsivaizduoti? Tada taip juokiausi. Tačiau man tai, vis dėlto, yra garbė“, – sakė O. Suchanovas.


Reikėtų pažymėti, kad abu vyrai tikrai yra labai panašūs. Jie nešioja tokią pačią barzdą, panašios net jų šukuosenos.

O. Suchanovas sakė, kad Ukrainai tikrai pasisekė turėti tokį prezidentą, nes šis žmogus karo metu nepabėgo iš šalies, o pasiliko joje ir kasdien artina juos prie pergalės.


„Aš juk esu žmogus, nutolęs nuo politikos. Aš nieko ten nesuprantu ir neseku naujienų. Tačiau manau, kad mūsų metu, iš tikrųjų, karo metu Ukrainai labai pasisekė su prezidentu, nes būtent jis perlaužė karo eigą. Manau, kad tai nuostabu“, – pridūrė O. Suchanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)