Apie štai tokį pasiekimą L. Odomas savo gerbėjus informavo socialiniame tinkle „Instagram“. Santykius su S. Parr gruodžio 8-ąją įkeltoje žinutėje buvęs NBA žaidėjas pavadino toksiškais ir ydingais, rašoma portale hollywoodlife.com.

„Vakar suėjo metai nuo tada, kai nieko nepaaiškindamas Atlantos W viešbutyje palikau savo sužadėtinę, – parašė 42-ejų L. Odomas. – Kai suvokė, kad sugrįžau į savo namus San Diege, ji baisiai įtūžo. Praėjusį gruodį sulaukiau virš 250 skambučių ir žinučių: ji rodė norą susitaikyti.“

„Vartojome toksines medžiagas, – tęsė L. Odomas. – Ir kartu, ir atskirai.“

Sportininkas prisipažino, kad skiriantis jam plyšo širdis, tačiau tik taip, esą, buvo įmanoma išgelbėti sielą. Jis taip pat paminėjo, kad kartkartėmis užeidavo stiprus noras „sugrįžti į disfunkciją“, kadangi viduje tūnantis „narkomanas nekentė vienatvės“.

„Vieną dieną mano siela atsivėrė, galvoje užgimę įstabi idėja ir aš panorau, net pajutau poreikį pasikeisti – tik dėl savęs paties! – mėgino paaiškinti L. Odomas. – Šiandien esu laisvas. Išsilaisvinęs nuo pornografijos, nuo marihuanos, nuo santykių. Iš naujo kuriu santykius ir su savimi pačiu, ir su savo šeima.“

Baigdamas savotišką išpažintį L. Odomas prisiekė „neleisiantis, kad jį persekiotų įpykusios širdies draugės iš praeities“. Vyras išreiškė pasiryžimą „laikytis savo tiesos“, nes yra „skolingas ne tik sau, bet ir kažkam, kam Dievas lems lydėti jį per gyvenimą“.

S. Parr, asmeninė trenerė ir sveiko gyvenimo būdo propaguotoja, 2020-ųjų lapkritį informavo, kad praėjus beveik metams po sužadėtuvių jos ir L. Odomo keliai išsiskyrė.

Savo „Instagram“ paskyros istorijų skiltyje S. Parr tuo metu rašė, kad L. Odomas „privalo vienas išgyventi tam tikrus dalykus“.

„Juk žinote, kad esu nuoširdi ir atvira, todėl pirmoji turi jus informuoti, kad nebesu susižadėjusi su Lamaru. Man buvo sunku priimti šį sprendimą, bet taip geriausia man ir mano vaikams“, – rašė ji.
Kovo mėnesį L. Odomas (beje, kurį laką, konkrečiai – nuo 2009-ųjų iki 2016-ųjų, buvęs Khloe Kardashian sutuoktiniu) prakalbo apie išsiskyrimą ir apkaltino S. Parr melavimu. Jis teigė, kad buvusi sužadėtinė siekė sensacijos arba šlovės.

„Kalbant apie ją man darosi liūdna, kadangi tikrai nemėgstu, kai kas nors manimi naudojasi, ypač norėdamas praturtėti“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)