Naujausiu savo įvaizdžiu K. Clarkson žavi ne tik socialinių tinklų vartotojus, bet ir televizijos žiūrovus. Štai prieš kurį laiką ją buvo galima išvysti jos pačios laidoje „The Kelly Clarkson Show“.

Su žymiais svečiais kalbėjusi moteris vilkėjo elegantišką juodą suknelę, prie kurios priderino aukštakulnius.

Po šio pasirodymo dainininkė sulaukė ne vieno jos išvaizdą giriančio komplimento. O juos ji gauna jau nuo praėjusių metų vasaros, kai išryškėjo moters figūra po paslaptingo svorio metimo.


Iki šiol moteris neatskleidžia, kaip jai tai pavyko padaryti. Todėl pasklido kalbų, kad K. Clarkson ėmė vartoti prieštaringai vertinamą vaistą „Ozempic“. Tačiau į šiuos teiginius ji nereagavo.

Garsenybės, įskaitant Sharon Osbourne, Tracy Morgan ir Amy Schumer, yra šį vaistą vartojusios.

Delfi primena, kad pokyčiai moters gyvenime įvyko po to, kai ji išsiskyrė su buvusiu vyru Brandonu Blackstocku.

Pora susipažino 2006 m. ir buvo susituokę septynerius metus, kol 2020 m. birželį dainininkė pateikė skyrybų prašymą.

Kelly Clarkson

Skyrybos užsitęsė pusantrų metų, kol galiausiai buvo baigtos 2022 m. kovo mėn. po dvejus metus trukusios kovos dėl sutuoktinio išlaikymo ir jųdviejų vaikų – devynmetės River ir septynmečio Remingtono – globos.

Praėjusių metų vasarą dainininkė prisipažino, kad „širdyje žinojo“, jog jos santuoka su 46 metų televizijos prodiuseriu eina į pabaigą.

„Aš beviltiškai noriu, kad tai įvyktų. Manau, kad širdyje žinojau, jog tai neįvyks“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją