Vietoj pastovių namų garsų aktorių galima sutikti keliuose, taip pat mažesniuose miesteliuose. Laidos „Entertainment Tonight“ vedėjui 44-erių vyras atskleidė, kad tenka apsistoti ir kiek keistose vietose.

„Brolau, šiuo metu neturiu namų. Gyvenu kelyje. Dabar nuvykau į Naująją Zelandiją dėl pasirodysiančio filmo „Minecraft“. Tikiuosi, kad visiems patiks. Be to, visada būnu keistose vietose. Kelyje sutikti žmonės klausia: „Ką, po velnių, tu veiki mūsų gimtajame mieste?“ – laidoje sakė jis.

Beje, netikėti aktoriaus pokyčiai susiję su nauju projektu – HBO pasirodysiančio dokumentinio filmo „On The Roam“. Jame rodoma, kaip J. Momoa keliauja po šalį ir lanko įvairius amatininkus. Jie kuria meną naudodami šimtamečius dviračius, instrumentus, malūnsparnius ir daugybę kitų neįprastų daiktų.

Jasonas Mamoa

Akivaizdu panašu, kad „Sostų karų“ žvaigždė mėgaujasi netikėtu gyvenimu kelyje.

„Man patinka idėja tiesiog būti su paprastais žmonėmis ir užsiimti savo amatu – filmavimu, kurį paskui bus galima jiems parodyti. Manau, kad tai darydamas tapau labiau smalsiu“, – kalbėjo jis.

Vyras pasakojo, kad amatai tapo jo aistra.

„Tai dalykai, kuriuos tikrai myliu. Jais noriu pagerbti mane įkvepiančius žmones. Taip atsiranda noras pagaminti tikrai šaunius daiktus labdarai“, – sakė J. Momoa.

Delfi primena, kad aktoriaus skyrybos su L. Bonet įvyko 2022 m., bet tik dabar skyrybų dokumentai pasiekė teismą.

Pora apie skyrybas pranešė socialiniuose tinkluose.

„Akimirka: dalijamės savo šeimos žinia, kad mūsų santuokos keliai išsiskiria. Dalijamės tuo ne todėl, kad manome, jog tai verta naujienų, bet tam, kad tęsdami savo gyvenimą galėtume tai daryti oriai ir sąžiningai“, – pranešė sutuoktiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją