„Vasara... Šviežios žolės kvapas...“, – prirašė A. Voločkova prie nuotraukos, kurioje pozavo dar su marškinėliais. Beveik 4 tūkstančių internautų simpatijų sulaukusią nuotrauką netrukus užgožė kitas Anastasijos dienos įspūdis.

„Pagaliau turiu laisvadienį! Tai nuostabu! Kokia laimė“, – džiaugėsi Anastasija ir paviešino nuotrauką, kurioje saule ir laisvadieniu mėgavosi vien tik su apatinėmis kelnaitėmis. Ši sustabdyta akimirka sulaukė daug daugiau simpatijų nei pirmoji dienos nuotrauka.

Drąsa ir net akiplėšiškumu pasižyminti A. Voločkova dažnai dalijasi intymiomis akimirkomis ir nevengia viešinti nuotraukas, kurioje dėvi itin mažai drabužėlių. Ir nors dažnai internautai liaupsina ją už puikias formas ir lanktumą, yra tokių, kurie peikia pernelyg drąsią baleriną ir retoriškai klausia, kur gi dingo ta elegantiška ir grakšti baleto deivė.

Daugiau A. Voločkovos nuotraukų – galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)