Kaip rašo Unian.net, A. Pugačiova apsistojo viloje „Marta“, o tokių vilų nuoma vasarą gali kainuoti iki 150 tūkst. eurų.

„Vila paroms nenuomojama. Ji siūloma mažiausiai mėnesiui arba visam sezonui. Tam įtakos turi daug niuansų, pvz., sudėtinga paruošti vilą svečių atvykimui. Savininkams nenaudinga nuomoti vilą trumpam laikotarpiui. Visada nuomojama visa vila. Šiuo metu ji išnuomota iki vasaros pabaigos“, – teigė nekilnojamojo turto agentas.

Vilos „Marta“ plotas – 210 kvadratinių metrų. Viloje – du miegamieji, didelė svetainė svečiams, šiuolaikinė virtuvė, keli tualetai ir kt. kambariai.

Nekilnojamojo turto agento teigimu, vilos kaina gali mažėti, bet ne vasaros laikotarpiu. Jei A. Pugačiova nuomotųsi vilą vasarą, galėtų mokėti 10 tūkst. eurų už mėnesį.

Delfi primena, kad buvę darbuotojai atskleidė, kad dabar garsi atlikėja išvyksta iš Izraelio, kur su vyru M. Galkinu ir vaikais gyvena ilgiau nei metus.

A. Pugačiova vyksta atostogų į Jūrmalą. Dalį vasaros atlikėja tradiciškai praleidžia Latvijoje, nes dėl širdies veiklos sutrikimų sunkiai pakelia karštį, o vėliau renkasi šalį su švelnesniu klimatu.

Buvę A. Pugačiovos darbuotojai teigia, kad ji jau išsinuomojo namą Jūrmaloje ir netgi gavo nuolaidą. Kaip skelbia Unian.net, primadonos šeima jau greitai išskris iš Izraelio, liepą vaikams prasidėjo atostogos, o M. Galkinas neilgam atsitrauks nuo gastrolių.

Buvusių atlikėjos kolegų teigimu, A. Pugačiova lankysis festivalyje „Randevu“, kurį organizuoja Laima Vaikulė.

Teigiama, kad A. Pugačiova ir M. Galkinas neatskleis savo planų gerbėjams, jie gali slėpti skrydį į Jūrmalą, kad apsisaugotų nuo įkyrių gerbėjų. Teigiama, kad A. Pugačiova gali paskelbti, kad jau atskrido į Latviją, o iš tiesų atskristi vėliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją