„Mano deivės“, – savo naujausią įrašą instagramo paskyroje, kurią stebi 7,7 mln. internautų, komentavo dizainerė.

Nuotrauka, kurioje pozuoja garsieji supermodeliai iš karto sukėlė stiprią reakciją socialiniame tinkle, mat garsiosios Hadid seserys įsiamžino visiškai nuogos, save pridengdamos tik rankinėmis ir plaukų sruogomis.

Akyliausi mados gerbėjai nesunkiai atpažino, kad ši nuotrauka atkartoja kitą garsųjį „Versace“ mados namų kadrą, kuriam 1995 m. pozavo supermodelis Claudia Schiffer ir aktorius Sylvesteris Stallone:

Donatella savo kolekcijose dažnai inspiracijos ieško savo brolio, prekės ženklo įkūrėjo Gianni Versace kūrybiniame palikime.

Bellai ir Gigi Hadid tapus naujosios „Versace“ kampanijos veidais, jų fotosesijos akimirkos išplito internete. Kai kuriuose kadruose įsiamžino ir pati Donatella.


Tiek Bella, tiek Gigi dabar aktyviai dalyvauja Niujorko mados savaitės šou. Seserys pripažino, kad tapti „Versace“ dalimi joms yra garbė ir svajonės išsipildymas.

„Šeima. Būti „Versace“ mergina tapo vienu didžiausių mano apdovanojimų bėgant metams, tačiau labiausiai vertinu akimirkas su tavimi, Donatella. Jei susipažinsite su savo herojais ir jie pasirodys geresni, nei galėjote svajoti, priminkite jiems apie tai! Aš myliu tave, DV, ir labai tave vertinu“, – instagrame skelbė Gigi.

Į tai Donatella atsakė: „Gigi, tu man tikrai šeima. Tu esi supermoteris ir aš tave dievinu. Ir tu, ir Bella esate nepaprastai gražios šioje kampanijoje. Ačiū, kad visada buvote su manimi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)