Pokalbio su moderatoriumi Jaq Greenspon metu A. Paul pabrėžė, kad Lietuvoje lankosi jau ne pirmą kartą. Tiesa, anksčiau jam šalies nepavyko apžiūrėti dėl įtempto filmavimų grafiko.

Žvaigždė papasakojo apie savo pirmuosius karjeros aktorystėje žingsnius, teigė, kad jo sėkmei įtakos turėjo šokiai ir modelio darbas.

„Kurį laiką buvau modeliu. Pamenu, kartą mergina mane buvo užrašiusi netgi į modelių konkursą. Taigi, vienas pirmųjų darbų, kurį gavau, buvo modelio, o tai man suteikė patirties judėjimui scenoje, padėjo suprasti, kad patinka būti ant scenos, mėgstu pasirodyti publikai“, – sakė A. Paul.

Pokalbio su Adrian Paul akimirkos – galerijoje:

Aktorius plačiau papasakojo ir apie savo kurtą vaidmenį filme „Kalnietis“. Vyras teigė esantis įsitikinęs, kad svarbiausia vaidinantiems žmonėms kurti savo išskirtinį vaidmenį. Kaip pavyzdį jis pateikė prodiuserio prašymą seriale pakeisti škotišką akcentą.

„Pirmame serialo sezone atėjo prodiuseris ir pasakė, kad turiu pakeisti savo akcentą, nes škotiškas neveikia. Prieš tai jau buvome nufilmavę nemažai epizodų, be to, sakiau jiems, kad esu škotas, todėl nesutinku su tokiu prašymu. Vis dėlto supratau, keista sakyti, kad to nedarysiu. Po kelių valandų paskambino režisierius, pasakiau, kad padarysiu tai, jei jie to nori, vis dėlto radome kompromisą. Po trijų savaičių jie gavo grįžtamąjį ryšį iš auditorijos, kuri pastebėjo, jog jiems patinka mano škotiškas akcentas. Viduje jaučiau, kad taip ir bus“, – sakė A. Paul.

Diskusijos metu aktorius sulaukė klausimų ir iš publikos, žmonės pastebėjo, kad vyras yra sukūręs ikoniškas roles, domėjosi, kokio dėmesio gatvėje jis sulaukia iš gerbėjų ir kaip dėl to jaučiasi.

„Kartais žmonės į mane kreipiasi filmo personažo vardu, bet už tai turiu būti dėkingas už tai, ką man davė šis vaidmuo“, – sakė A. Paul.

Žvaigždė kalbėjo ir apie savo labdaringą veiklą, susijusią su vaikų edukavimu.

„Priežastis, kodėl jos ėmiausi buvo ta, kad vaikams prašant mano autografų, supratau, kaip svarbu jiems siųsti teigiamas žinutes. Iš šios patirties išmokau svarbių dalykų. Nepaisant kokia yra mūsų lytis, tautybė, mes visi mylime, visi turime baimių, jaučiame pyktį, turime panašias vertybes, tik skirtingai jas išreiškiame“, – sakė A. Paul.

Aktorius paatviravo ir apie savo darbus, kuriuos jau netrukus galės išvysti jo gerbėjai. Žvaigždė pastaruoju metu ir pats planuoja režisuoti naujas juostas.

„Anksčiau esu režisavęs 4 „Kalniečio“ epizodus. Vienas jų – kai pagrindinis veikėjas grįžta į gimtinę, Škotiją. Be to, tris metus stebėjau, kaip tai daroma, kaip kuriami filmai. Supratau, ką turi daryti režisierius, o tai, kad filmuose esu vaidinęs, man suteikia dar daugiau patirties“, – sakė A. Paul.

Delfi primena, kad ketvirtadienį Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvas su legendiniame televizijos seriale „Kalnietis“ pagrindinį vaidmenį atlikusiu aktoriumi Adrian Paul. Nemirtingąjį herojų iš Škotijos kalnų, Dankaną Maklaudą įkūnijęs aktorius atvyko susitikti su gerbėjais didžiausiame populiariosios kultūros renginyje Baltijos šalyse „Comic Con Baltics 2024 powered by Samsung Galaxy S24“.

„Į Lietuvą sugrįžtu po 15 metų pertraukos. Kai kuriuos dalykus pamenu, bet daug jų jau išsitrynė iš atminties. Nekantrauju pasimatyti tiek su tais, kurie mane žino, tiek su tais, kurie manęs dar nepažįsta. Laukia įdomus savaitgalis. Tiesa, norėjau atsivežti kardą ir pamokyti renginio dalyvius triukų, tačiau vietos tokioms patirtims turbūt reikėtų kur kas daugiau“, - šypsojosi pro oro uosto duris žengęs aktorius A. Paul.

„Comic Con Baltics 2024 powered by Samsung“ renginio akimirkos – galerijoje:

A. Paul, kurio įspūdinga karjera kine ir televizijoje tęsiasi jau daugiau nei tris dešimtmečius, išgarsėjo atlikęs pagrindinį vaidmenį televizijos seriale „Kalnietis“. Čia jis įkūnijo daugiau nei 400 metų gyvenantį, nemirtingąjį kardo meistrą Dankaną Maklaudą, kovojantį su blogio jėgomis šiuolaikiniame pasaulyje. Serialas pelnė didžiulį populiarumą visame pasaulyje, o aktoriaus įvaldytas kardo menas tapo neatsiejama jo įvaizdžio dalimi.

Renginio svečiai galėjo pabendrauti su aktoriumi gyvai, dalyvavo diskusijose ir uždavė klausimus apie įsimintiniausius vaidmenis, karjerą bei asmenines patirtis. A. Paul ne tik mielai dalinosi savo įžvalgomis ir prisiminimais, bet ir skyrė laiko asmeniniams pokalbiams, autografams bei nuotraukoms su savo gerbėjais.

Renginio atidarymo akimirkos – galerijoje: