Svarbu paminėti ir aktyvią veiklą labdaros projekte „Project Cuddle“. Garsus vyras toks užsiėmęs, jog nieko keisto, kad naujausiai fotosesijai pamiršo užsimauti ne tik kelnes, bet ir trumpikes. Papermag.com paprašė jo atsakyti į kelis klausimus ir apnuoginti ne tik kūną, bet ir sielą.

– Kokį beprotiškiausią dalyką iškrėtėte šiais metais?

– Pliku užpakaliu fotografavausi PAPER fotosesijai.

– Ar yra kas nors, ko niekas apie jus nežino?

– Esu niekam tikęs dainininkas (na, galbūt keli žmonės šį faktą ir žino).

– Įvardykite vieną dalyką, kodėl taip nuostabu būti Johnu Stamosu?

– Iš esmės tai galimybė susipažinti su neeiliniais žmonėmis. Labiausiai man patinka linksmi žmonės. Netgi galiu pasakyti, kad gyvenimas šiuo atveju pranoko pats save, net nežinau, kokias žodžiais tai apibūdinti. Tai tiesiog stebuklinga. Vis atsiduriu tiesiog neįtikėtinose situacijose – kažkokia nuostabi beprotybė.

– Įvardykite vieną dalyką, kodėl buvimas Johnu Stamosu kelia stresą.

– Tai atsakinėjimas į tokius klausimus kaip šis. Kalbant apie vaidybą, sunkiausia mokytis žodžius.

– Ką darote, kai norite sulaukti dėmesio?

– Pozuoju PAPER fotosesijai.

– Ar kada nors redagavote straipsnį apie save internetinėje enciklopedijoje „Wikipedia“?

– Niekada gyvenime, tačiau prisimenu, kad teko skaityti, žinau, kad kažkas tą straipsnį redagavo – esą filmavausi keliuose pornografiniuose filmuose labai juokingais pavadinimais. Sumanu.

– Ar prenumeruojate „Google Alert“ pranešimus apie save?

– Jokiais būdais. Labai retai skaitau apie save – tiesiog esu „nuo savęs“ pavargęs. Be to, jeigu tikite gerais dalykais, privalote tikėti ir blogais. Tiesiog taip yra.

– Koks serialas pastaruoju metu buvo pavojingai prikaustęs jūsų dėmesį?

– „Inside Amy Schumer“.

– Ar kada nors gyvenime po straipsniu apie save palikote komentarą?

– Ne, tiesą sakant komentarų neskaitau, tačiau kartą mano kolegė Paget Brewster paliko mane ginantį komentarą po straipsniu „Deadline“ – man jis pasirodė labai juokingas (ir mielas).

– Koks socialinis tinklas jums patinka labiausiai: „Facebook“, „Twitter“, „Instagram“ ar kuris kitas?

– Kartais jie visi mane veda iš proto. Kartais būna tikrai smagu. Tiesą sakant, galbūt man labiausiai patinka „Twitter“, taip pat šiek tiek patinka ir „Instagram“. „Facebook“ gana šaunus. Be to, pastaruoju metu linksminuosi su „Snapchat“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)