JAE savo pasirodymą surengti turėjo rusų garsenybės: dainininkė Valerija, smuikininkas Vadimas Repinas ir baleto šokėja Svetlana Zacharova.

Tačiau iškilmingame vakare jų pasirodymas neįvyko, nes muzikantai atsisakė lipti su jais į vieną sceną dėl to, kad šie atlikėjai palaiko Putino režimą, praneša naujienų agentūra „Unian“.

Tai, kad šou nepavyko, neslėpė ir pati rusų dainininkė Valerija, duodama interviu AIF. Visgi atlikėja patikino, kad pasirodymo boikotavimas esą visai jos nenuliūdino. Anot jos, ji turi ir kitų pasiūlymų, tad ypatingos žalos nėra.

„Atšauktas vienas pasirodymas užsienyje – Dubajuje buvo suplanuotas Dresdeno operos pokylis. Dresdeno orkestro muzikantai nenorėjo lipti į vieną sceną su Rusijos artistais. Kitą dieną koncertavau Chanty-Mansijske“, – pasakojo dainininkė ir pridūrė, kad ten laukė šiltas sutikimas.

Socialiniuose tinkluose aktyvi Valerija, instagrame turinti 3,4 mln. sekėjų, apie Rusijos karą Ukrainoje vis dar nepasisakė. Tiesa, kovo 8 d. pasidalintame įraše atlikėja skyrė sveikinimą moterims ir dviprasmiškai pridūrė: „Šiandien vis dažniau pagalvoju: o jei pasaulį valdytų moterys, tai galbūt planetoje būtų mažiau ašarų?“ – klausė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės