Ukrainos dainininkė ir savanorė Ruslana Lyžičko lankėsi šalies viduje perkeltų asmenų prieglaudoje, Lvovo srityje. Čia atlikėja Ukrainos kariuomenės dėka susitiko su ašarų nesulaikiusia pensininke Valentina.

Ruslana vaizdo įrašą paskelbė savo „Instagram“ puslapyje.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kad pensininkė Valentina Antonovna vos tramdo ašaras, dėkodama atlikėjai už apsilankymą. Moteris taip pat padėkojo Ukrainos kariuomenei už savo šalies gynimą ir sakė, kad ukrainiečiai yra nenugalima tauta.

„Vakarykštis atsitiktinis, o gal ir neatsitiktinis susitikimas su Valentina giliai įsmigo į širdį. Ši senyvo amžiaus moteris yra viena iš tų, kurias okupantai norėjo „išlaisvinti“, tačiau ji kreipiasi į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas su dėkingumu ir nepalenkiamu tikėjimu mūsų pergale. Būdami tokią laisvę mylinti tauta, turime tik vieną pasirinkimą ir vieną kelią – pergalę“, – sakė Ruslana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją