Be to, M. Galkinas jau susirado naują darbą – humoristas yra suplanavęs didelį koncertinį turą po šalį. Tuo tarpu primadona nusprendė imtis naujo verslo. Anot „Telegram“ kanalo „Mash“, dainininkė šiuo metu registruoja naują prekės ženklą „Primadonna“.

Šis prekės ženklas bus registruotas Rusijoje. Tačiau pardavimai ir gamyba greičiausiai vyks ten, kur gyvena dainininkė.

Pranešama, kad A. Pugačiovos prekės ženklo etiketę bus galima išvysti ant įvairių produktų: kosmetikos priemonių, trimačių akinių, nėščiosioms skirtų produktų ir net ginklų bei šaudmenų.

Reikėtų pridurti, kad tai nėra pirmasis A. Pugačiovos prekės ženklas. Dainininkė jau turi vardinį prekės ženklą „Alla Pugachova“, kuriuo žymimi drabužiai, batai ir rankinės.

Priminsime, kad M. Galkinas vienas pirmųjų pasmerkė karą Ukrainoje ir Rusijos valdžios veiksmus. Dėl to 45 metų šoumenas prarado keletą sutarčių.

Balandžio mėnesį M. Galkinas paskelbė vaizdo kreipimąsi, kuriame paminėjo Rusijos nusikaltimus – sprogimus Odesoje, žiaurumus Bučoje, Malaizijos lėktuvo „Boeing“ numušimą.

Anądien taip pat pasirodė informacija, kad populiariausia Rusijos šou verslo pora ketina parduoti savo prabangią pilį Griazės kaime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją