Konkrečiai kalbama apie sklypą Pamaskvėje, kurio plotas – 1,2 tūkst. kvadratinių metrų. Kaip teigia Rusija, dainininkė už gegužę ir birželį sumokėjo ne visus mokesčius. Dėl šios priežasties susikaupė skola, siekianti beveik 15 tūkst. rublių.

Dėl šios skolos „Gazprom mežregiongaz“ A. Pugačiovą padavė į teismą. Skelbiama, kad byla bus pradėta nagrinėti artimiausiu metu.

Be to, Rusijos propagandos skleidėjai jau rašo, kad A. Pugačiova, esą, skolinga ne tik už dujas. Ji kaltinama dar ir tuo, kad nemokėjo ir už kitas komunalines paslaugas.

„Teismą pasiekė „Gazprom mežregiongaz Moskva“ ieškinys A. Pugačiovai dėl nesumokėtų komunalinių mokesčių bei mokesčių už šilumą ir elektrą“, – teigia šaltinis.

Pati dainininkė informacijos apie skolas ir slaptą nekilnojamąjį turtą nekomentuoja. Pastaruoju metu Rusijos žiniasklaida vėl aktyviai puola tiek ją, tiek jos sutuoktinį Maksimą Galkiną. Žvaigždžių pora stengiasi į tai nekreipti dėmesio ir reaguoja su humoru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją