Kremliui A. Pugačiova yra „argumentas“. Ją žemindami, valdininkai daro užuominą eiliniams gyventojams, kad taip bus visiems, kurie pasisako prieš kruvinąjį plataus masto karą, rašo unian.net.

„Būtent dėl tos priežasties, kad A. Pugačiova – argumentas, jos nepaliks ramybėje. Kalbant apie pensiją... Tai, žinoma, juokinga, bet tai grynai simbolinis veiksmas. Galiu įsivaizduoti, kokią pensiją ji gautų... Apie 50–60 tūkst. rublių (maždaug 650–750 eurų), atsižvelgiant į visus jos nuopelnus, suteiktus apdovanojimus ir taip toliau. Bet, kaip jūs suprantate, tai mažiau nei tūkstantis eurų, ne per didžiausias indėlis į šeimos biudžetą. Žinoma, šiuo atveju svarbi simbolinė prasmė. Rusijos valdžia elgiasi beatodairiškai ir prikrečia įvairiausių kvailysčių. Valdininkams labai jau norisi įsiteikti ir pasityčioti“, – sakė A. Troickis.

Vis dėlto Kremlius tik blogina situaciją. Eiliniams rusams vargu ar norisi džiūgauti dėl to, kad iš A. Pugačiovos tyčiojamasi. Anot A. Troickio, RF gyventojus tiesiog bandoma įbauginti.

„Pasirenka populiarų, autoritetingą Rusijos artistą, Rusijos gyventojams esantį moraliniu autoritetu, ir pradeda jį engti... Aišku, iš dalies taip daroma siekiant įbauginti. Ir Zemfiros nepasigailėjo, ir Maksimo Galkino su A. Pugačiova. Kad visi kiti sėdėtų tyliai, nes bus blogiau. Tačiau tokie veiksmai yra Vladimiro Putino ir Kremliaus propagandistų nenaudai, nes ir A. Pugačiova, ir Zemfira, ir Lija Achedžakova... Valdžios elgesys su šiais garsiais žmonėmis nė kiek nedžiugina eilinių rusų“, – reziumavo kritikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)