Žurnalistas Jonas Stewartas 26 metų kino žvaigždės širdies skausmą bandė numaldyti pasiūlydamas jam ledų.

„Ir kaip tu pastaruoju metu gyveni?“, - paklausė J. Stewartas.

„Man iškrėtė pokštą. O viskas atrodė gerai. Velniai griebtų !“, - atsakė aktorius.

Žurnalisto paprašytas viską papasakoti, kino žvaigždė pradėjo vengti konkretaus atsakymo ir juokauti: „Šitoje laidoje kiekviena situacija verčia jaustis nepatogiai... Bandau nepradėti valgyti!“. J. Stewartas griebė jautį už ragų: „Ar tau viskas gerai?“.

26 metų britas kalbėjo: „Net nežinau, kaip reaguoti. Tai pats keisčiausias tokių interviu aspektas. Pasirodysiu kaip koks idiotas“. Ir pridūrė, jog ledai buvo „puiki idėja“.

Paprastai tylus ir apie asmenį gyvenimą nelinkęs per daug atvirauti aktorius, per šį interviu valgant ledus pripažino, jog tam yra visai nepasirengęs: „Paprastai aktoriai pagal scenarijų vis žada – ketinu pasisamdyti atstovą spaudai!“.

Pridūręs, jog jo asmeninės bėdos neturi nieko bendro su „tikromis amerikiečių problemomis“, kino žvaigždė sakė, jog „šis vakaras – tikras „Saulėlydžio“ šou“.

Baigdamas interviu, J. Stewartas R. Pattinsonui palinkėjo: „Mano palinkėjimas tau toks. Žinau, kad šiuo metu tau tikrai nelengva. Linkiu kuo toliau nuo visuomenės akių išspręsti visas problemas. Linkiu visko, ko geriausio. Tu šaunus vyrukas!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)