Iš pradžių į French Montana namus atvyko policijos pareigūnai, gavę pranešimą apie galimą apiplėšimą, ir pastebėjo, kad vyras keistai elgiasi, jam sunku kvėpuoti. Policininkai iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

Informacija apie vykdomą apiplėšimą nepasitvirtino, tačiau pareigūnai greitai suprato, kad atlikėjui sušlubavo sveikata.

Galiausiai apie 13.30 val. vietos laiku jie iškvietė greitąją medicinos pagalbą, ir reperis buvo nuvežtas į San Fernando slėnio ligoninę.

French Montana, kurio tikrasis vardas yra Karimas Kharbouchas, buvo prijungta lašelinė. Iš ligoninės jį turėjo paleisti ketvirtadienį vakare.

Artimas šaltinis teigė, kad dainininkas galėjo apsinuodyti maistu. Su Khloe Kardashian susitikinėjęs reperis visai neseniai keliavo po Vidurinius Rytus ir Europą. Šaltinis mano, jog jis suvalgė užteršto maisto.

K. Kharbouchas gimė Maroke ir su šeima imigravo į Jungtines Amerikos Valstijas, kai jam buvo 13-ą metų. French Montana išgarsėjo savo 2010 m. singlu „Choppa Choppa Down".

Jo antrajame studijiniame albume „Jungle Rules" yra hitas „Unforgettable", tapęs pirmąja atlikėjo daina, pasiekusia JAV topų „Billboard Hot 100" dešimtuką.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)