Buvusi rusų gimnastė A. Kabajeva yra laikoma karą Ukrainoje sukėlusio V. Putino meiluže.

A. Kabajeva po pasirodymo 2000-ųjų Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse, kuriose iškovojo bronzos medalį, praminta „lanksčiausia Rusijos moterimi“.

A. Kabajeva dalyvavo ir 2004-ųjų Atėnų olimpinėse žaidynėse, kuriose pasirodė dar geriau – iškovojo auksą. Prieš tai dėl dopingo vartojimo iš jos apdovanojimai buvo atimti.

Išpopuliarėjusi A. Kabaeva 2004-aisiais sukėlė audrą Rusijoje nusifotografavusi nuoga rusiškam vyrų žurnalui „Maxim“.

Fotografas Michailas Korolovas sakė: „Nereikėjo jos įkalbinėti. Ji elgėsi labai natūraliai. Ji labai seksuali.“

Nuotrauka iš žurnalo fotosesijos pasklido užsienio žiniasklaidoje, ją išpublikavo ir „The Sun“.

Netrukus žiniasklaida gimnastę susiejo su V. Putinu – kai kas net tvirtino, kad pora susilaukė vaikų, skelbia dailystar.co.uk.

2008-aisiais buvusiam V. Putino KGB laikų kolegai Aleksandrui Lebedevui priklausančiame laikraštyje pasirodė stulbinantis pranešimas, kad A. Kabajevą ir V. Putiną sieja romanas.

A. Lebedevas, esą, dėl finansinių sunkumų netrukus nutraukė laikraščio leidimą, bet šaltiniai laikraštyje teigė kitaip.

V. Putinas greitai paneigė gandus, bet pasirodė vis daugiau pranešimų, kad A. Kabajeva laukiasi.

Pati A. Kabajeva ne vieną kartą kalbėjo apie tai ir 2014-aisiais užsiminė: „Visi privalo turėti mažų paslapčių. Tikiuosi, kad liežuvautojai vieną dieną nurims.“

V. Putinas buvo vedęs Liudmilą Očeretnają, bet pora išsiskyrė 2013-iais, o jo atstovas sakė: „Pažiūrėkite, kiek V. Putinas dirba. Pamatysite, kad ten nėra vietos šeimos reikalams.“

Jis taip pat atmetė spekuliavimus, esą, V. Putinas susijęs su A. Kabajeva, o visą jų bendravimą pavadino „internautų pramoga, kad nebūtų nuobodu“.

A. Kabajeva paskutinį kartą viešumoje matyta 2018-ųjų spalio 11-ą, kai kalbėjo apie priešmokyklinio amžiaus vaikų ritminės gimnastikos mokymą Sankt Peterburgo universitete.

Skelbiama, kad 2019-ųjų balandį A. Kabajeva pagimdė dvynukus ir paslaptingai pradingo. Atsirado tik po dvejų metų – vaizdo įraše gyrė Rusijos atletus.

Netrukus po to, kai pasklido gandai, Leila Adamian, dirbanti klinikoje, kurioje tariamai A. Kabajeva gimdė, gavo iš V. Putino ordiną „Už nuopelnus tėvynei“ – aukščiausią civilinį apdovanojimą Rusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)