Rusijos aktorius V. Maškovas išreiškė palaikymą karui Ukrainoje ir paragino savo dukrą Mariją iš JAV sugrįžti į Rusiją.

Per vieną interviu CNN jauna moteris, kuri – taip pat žinoma aktorė, pasakojo, kad jai paskambinęs tėvas paprašė jos su vaikais grįžti į tėvynę, nors ji jau seniai gyvena ir dirba Jungtinėse Valstijose.

Marija taip pat išreiškė susirūpinimą, kad jos tėvas tiki Rusijos skleidžiama propaganda ir pritaria civilių gyventojų žudymui Ukrainoje.

„Tai, kas dabar vyksta, yra tiesiog neįsivaizduojama. Ir tas faktas, kad tiek daug rusų, tarp jų ir mano tėvas, mano, jog šis smurtas yra kažkaip pateisinamas, drasko man širdį. Tačiau, žinoma, šito neįmanoma palyginti su tuo, ką patiria žūstantys Ukrainos žmonės. Vakar telefonu kalbėjau su savo tėvu ir dabar, deja, aš tuo tikiu“, – apgailestavo Marija Maškova.

Reikia pažymėti, kad 2022 metais V. Maškovas pritarė Donecko liaudies respublikos (DLR) ir Luhansko liaudies respublikos (LLR) pripažinimui.

2022 metų kovo 18 dieną jis koncertavo Lužnikų stadione, kur Krymo aneksijos metinių proga buvo surengtas koncertas-mitingas, pavadinimu „Už pasaulį be nacizmo! Už Rusiją! Už prezidentą“. Šio renginio metu jis citavo Vakarus kritikavusio poeto Fiodoro Tiutčiovo eilėraštį: „Bergždžias vargas – ne, jų neįmanoma suprasti / Kuo jie liberalesni, tuo – vulgaresni“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės