Memuaruose „Daina tau: Mano gyvenimas su Whitney Houston“ artimiausia dainininkė draugė Robyn Crawford dalinasi intymiomis detalėmis apie moterį, kurią pažinojo ir kurią mylėjo daugiau nei 30 metų, rašoma leidinyje people.com. Ji aprašė ir kaip W. Houston galvą apsuko kita žvaigždė – Edie Murphy.

R. Crowford rašo: „Ją labiau domino Eddie Murphy (nei Bobby Brownas), tačiau jis dvejojo.“ Pasak R. Crowford, jos draugė pametė galvą, siekdama komiko dėmesio.

Whitney Houston ir Bobby Brownas

Knygoje rašoma, kaip W. Houston kartą pakvietė E. Murphy vakarienės į savo namus Naujajame Džersyje: „Vieną dieną, kai Eddie turėjo ateiti vakarienės, aš pamačiau Whitney. Ji vilkėjo juodą suknelę, avėjo juodas basutes. Tą akimirką pagalvojau: „Norėčiau, kad ji taip stengtųsi dėl manęs.“

R. Crowford rašo, kad tuo metu jos ir dainininkės romantiški santykiai jau truko kelerius metus. Komikas vakarienės neatėjo, W. Houston dėl to labai susikrimto.

1992 m. liepos 18-osios rytą, vestuvių dieną su B. Brownu W. Houston netikėtai paskambino E. Murphy.

„[Tą dieną] Eddie Murphy paskambino pasakyti, kad ji daro didelę klaidą, bet ji nepakeitė nuomonės“, – rašo R. Crowford.

Santuokos su B. Brownu metai nebuvo laimingi, W. Houston vis labiau šalinosi žmonių.

Nepaisant sudėtingų santykių su vyrais, R. Crowford išliko ištikimiausia, tvirčiausia gynėja.

Ji tikisi, kad jos knyga primins žmonėms, kokia kilniaširdė, dosni draugė ji buvo.

„Turiu daug gražių, nuostabių, smagių, kupinų meilės ir šilumos prisiminimų apie Whitney, – rašo R. Crowford. – Whitney buvo nuostabi draugė, draugė, už kurią meldžiausi.“

Whitney Houston ir Bobby Brownas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)