Kaip rašo dailystar.co.uk, tokias spėliones paskatino faktas, kad sykį topų viršūnes pasiekusi ir dėmesio centre buvusi dainininkė pastaruoju metu, panašu, visiškai pradingo. O šio šimtmečio pradžioje JoJo sužibėjo ne vienu itin populiariu hitu.

Iš Masačusetso kilusi JoJo (Joanna Noëlle Lévesque) pirmą kartą didelio dėmesio skonį pajuto 2003-aisiais sudalyvavusi talentingiausių Amerikos vaikų rinkimuose.

Netrukus JoJo pasirašė sutartį su „Background Records" ir 2004-ųjų birželį išleido debiutinį albumą „JoJo". Tuomet dainininkei tebuvo 13 metų.

Debiutinis JoJo singlas „Leave (Get Out)" užkariavo topus ir pasiekė pirmąją JAV „Billboard" dainų topo vietą.

Antrasis paauglės albumas „The High Rood" išleistas 2006-ųjų spalį. Itin lengvai įsimenantis šio albumo singlas „Too Little Too Late" pasirodė tų pačių metų rugpjūtį ir „Billboard Hot 100" tope pasiekė trečiąją vietą.

Antrasis albumo singlas susilaukė gerokai mažiau sėkmės ir „Billboard Hot 100" tope tepasiekė 76 vietą. Po jo pasirodžiusi daina „Anything" dideliu pasisekimu taip pat nepasižymėjo.

Toliau sekė keletas perdainuotų kūrinių, pavyzdžiui, nauja T-Pain dainos „Can't Believe It" versija. O tuomet JoJo padarė pertrauką ir penkeriems metams pasitraukė iš muzikos pasaulio. 2011-aisiais ji sugrįžo į topus su daina „Disaster". Tačiau šiai dainai pavyko pasiekti tik 87 „Billboard 100" topo vietą, o kitą savaitę kūrinys apskritai iš jo iškrito.

Tačiau panašu, kad dabar 28-erių JoJo ir vėl sugrįžta – dainininkė pasidalino akimirka, kurioje užfiksuotas jos darbas įrašų studijoje bei vis dažniau publikuoja savo gyvenimo akimirkas socialiniuose tinkluose. Ši naujiena labai pradžiugino JoJo gerbėjus.

Sensacingoji dainininkė su 1,1 milijono „Instagram" sekėjų dažnai pasidalina gausybe savo gyvenimo akimirkų.

Parodžiusi, kad, ko gero, grįžta su trenksmu, dainininkė iš savo sekėjų susilaukė gausių pagyrų. Daugelis jų vis dar laukia naujų atlikėjos dainų ir su nekantrumu stebi jos asmeninį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)