Skelbiama, kad nusikaltėliai turėjo tiksliai žinoti, kada be trukdžių galima pateikti į K. Kardashian apartamentus. Incidentas įvyko tuo metu, kai realybės šou žvaigždė buvo ką tik išlydėjusi svečius. Be to, nuo jos niekada nesitraukia asmens sargybinis, tačiau šį kartą jo šalia nebuvo – jis netoliese esančiame naktiniam klube rūpinosi Kourtney ir Kendall Kardashian saugumu.

Kardashianų šeima jokiais būdais netvirtina, kad prie užpuolimo prisidėjo apsaugos darbuotojas – atstovai sako, kad šiuo savo darbuotoju labai pasitiki. Nepaisant to, manoma, kad nusikaltėlius apie palankią progą galėjo informuoti kažkas iš artimiausios šeimos aplinkos.

Kaip buvo skelbta anksčiau, įsilaužėliai viešbučio vestibiulyje pagrasino ginklu durininkui – jis neturėjo kito pasirinkimo ir įleido nusikaltėlius pas žvaigždę. Skelbiama, kad iš K. Kardashian kambario ginkluoti ir veidus po kaukėmis slepiantys užpuolikai išsinešė brangenybių.

Įtariamųjų, kurie galėjo padėti nusikaltėliams, sąrašas gana ilgas. Apie K. Kardashian dienotvarkę žinojo labai daug Paryžiaus mados savaitėje dirbusių asmenų. Šaltinių teigimu, policijos pareigūnai šiuo metu domisi daugiausia įtarimų sukėlusių asmenų veikla minėtąją naktį.

Po šio įvykio, K. Kardashian labai sustiprino savo apsaugą. Dabar ją saugo kone prezidentinė apsauga. Užsienio žiniasklaida skelbia, kad nuo jos niekur nesitraukia nei jos vyras, nei dar vienuolika apsaugos darbuotojų.

K. Kardashian, televizijos realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė ir vienas iš JAV populiariosios kultūros simbolių, buvo išvykusi dalyvauti Paryžiaus mados savaitėje. Jos atstovė sakė, kad „du kaukėti vyrai“ įžengė į K.Kardashian viešbučio kambarį ir nukreipė į ją ginklą. Paryžiaus policijos pareigūnas sakė, kad penki užpuolikai, kurių vis dar ieškoma, pavogė papuošalų dėžutę, kurioje buvo vertybių už 6 mln. eurų, ir 4 mln. eurų vertės žiedą.

Pranešime spaudai Paryžiaus prokuratūra nurodė, kad tik du iš penkių įtariamųjų įsiveržė į butą prabangiame 8-ajame Prancūzijos sostinės rajone. Du policijos pareigūnai, pageidavę neskelbti jų pavardžių, sakė, kad plėšikai surišo K.Kardashian West ir užrakino ją vonioje, o paskui pabėgo motociklais.

K. Kardashian, viena iš įsimintiniausių JAV žvaigždžių, praeitą savaitę tapo garsenybes puldinėjančio buvusio ukrainiečio žurnalisto Vitalijaus Sediuko taikiniu – buvo nufilmuota, kaip jis mėgina pabučiuoti amerikietei į užpakalį. Vėliau V. Sediukas aiškino, kad jo veiksmai buvo protestas, kurio tikslas – „populiarinti tarp paauglių mergaičių natūralų grožį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)