2022 metų rudenį A. Pugačiova su dvynukais Liza ir Hariu buvo atvykusi į Rusiją. Iš pradžių atrodė, jog ji būtų išsiskyrusi su M. Galkinu ir grįžusi į tėvynę, bet vėliau paaiškėjo, kad jos atvykimo tikslas buvo atsiimti iš mokyklos vaikų dokumentus ir pasirūpinti elitinio šeimos namo Rusijoje pardavimu, rašo unian.net.

Dabar Rusijos žiniasklaida skelbia, kad žvaigždės apartamentai jau yra nupirkti. Šešių aukštų pastato, stūksančio ant 11 m aukščio kalvos Maskvos srities Odincovo rajone, savininku tapo vietos verslininkas, kurio pavardė neskelbiama.

Jei prieš tai namas stovėjo tuščias, tai dabar jo languose nuolat šviečia šviesa, o kieme stovi prabangus baltas automobilis.

„Buvo vienas žmogus, neminėsiu jo vardo. Tai žinomas verslininkas, kuris norėjo įsigyti šį namą už 700 mln. rublių. (apie 8 mln. eurų.) Tačiau Ala Borisovna nenorėjo nusileisti“, – pasakojo prodiuseris Sergejus Dvorcovas.

Pasak prodiuserio, verslininkas ir dainininkė ilgai derėjosi, bet tuomet atsirado dar vienas turtingas pretendentas į prabangų būstą.

„Jis netgi buvo šiek tiek lankęsis jų šeimoje. Tas žmogus šiuo metu jau rūpinasi šiuo namu, tai yra, sandoris su Ala Borisovna vis dėlto įvyko“, – nurodė S. Dvorcovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją