Garsenybė „The Sun“ pagaliau atskleidė, kad sūnui duotas Tatumo Roberto vardas.

Praeitą mėnesį Khloe prisipažino, kad, kaip ir savo pirmagimės dukros atveju (jos vardas True), ji nusprendė sūnui duoti raide T prasidedantį vardą.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Kardashian šeimos moterys sukelia ažiotažą dėl savo atžalų vardų. Nemenkas skandalas buvo kilęs ir dėl Kylie Jenner sūnaus vardo: pirmiausia buvo skelbiama, kad jam duotas Wolfo vardas, tačiau vėliau jis buvo pakeistas į Aire.

Šaltinis „The Sun“ informavo, kad Khloe galiausiai nepasidavė šeimos spaudimui, ypač mamos Kris Jenner, sūnui duoti Roberto vardą – Khloe tėvo Roberto Kardashiano ir brolio Robo garbei. Visgi moteris nusprendė, kad Robertas bus antrasis sūnaus vardas.

Šaltinis teigia: „Būta aršių diskusijų, ar vaiko vardas turi būti Tatumas Robertas, ar Robertas Tatumas. Dalis šeimos narių norėjo, kad pirmasis vardas būtų Robertas, nes taip būtų atiduoda duoklė jos tėvui ir broliui. Didžiausią spaudimą šiuo klausimu darė Kris, ir darė viską, kad Khloe tą ir padarytų. Khloe prireikė laiko, kol apsisprendė dėl sūnaus vardo, tačiau galiausiai apsistojo ties Tatumu Robertu, norėjo, kad abiejų vaikų vardai prasidėtų ta pačia raide. Khloe sūnui norėjo vardo, kuris nebūtų įprastas, bet nebūtų ir pernelyg keistas. Ir būtinai būtų iš T raidės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją