Vaizdo įraše, kuris buvo filmuojamas 2011 metų dokumentinei juostai „Never Say Never“, atlikėjas klausia „Kodėl juodaodžiai taip bijo grandinių?“ ir pradeda kartoti juodaodžius įžeidžiantį epitetą.
Po kelių valandų nuo vaizdo įrašo pasirodymo jaunasis atlikėjas paviešino pareiškimą, kuriame bando pasiteisinti ir atsiprašyti už netinkamus žodžius.

J. Bieberio pareiškime teigiama: „Būdamas dar visai vaikas, aš nesupratau tam tikrų žodžių galios, nemaniau, jog jie gali taip įskaudinti. Maniau, jog nieko blogo kartoti įžeidžiančius žodžius ar juokelius, tuo metu nesupratau, jog jie tikrai nebuvo juokingi, o mano veiksmai buvo nederami“.
„Dėkoju draugams ir šeimai, nes pasimokiau iš savo klaidų, suaugau ir atsiprašiau už viską, ką padariau ne taip. Dabar mano praeitos klaidos iškilo į viešumą, turiu dar kartą atsiprašyti visų, kuriuos įžeidžiau ir įskaudinau. Man labai gaila. Labai vertinu draugystę su įvairiausių kultūrų žmonėmis, tad labai apgailestauju dėl savo nebrandaus elgesio“, - teigia dainininkas.

J. Bieberis patvirtino, jog daugiau tokių klaidų gyvenime nebekartos.

„Tada buvau dar vaikas, o dabar esu vyras, kuris žino, kas yra atsakomybė, ir sugeba nekartoti tų pačių klaidų. Mūsų visuomenėje nėra vietos abejingumui, tikiuosi, jog mano klaidos padės nesuklysti kitiems. Labai ilgai galvojau, ką noriu pasakyti, ir supratau, jog geriausias pasirinkimas - tiesa. Prieš trejus metus padariau apmaudžią klaidą – esu dėkingas tiems, kurie man padėjo išmokti šią gyvenimo pamoką. Dar kartą atsiprašau“, - pareiškė J. Bieberis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)