Tai pirmas kartas, kai popiežius pasirodo ant žurnalo „Rolling Stone“ viršelio. Iki šiol šį leidinį puošė tokių žvaigždžių kaip, pavyzdžiui, Miley Cyrus atvaizdai.

Nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

Marko Binneli apybraižoje dėmesys sutelktas į tai, kad 77 metų popiežius, kaip religinė ir kultūrinė ikona, ne tik spinduliuoja kuklumu, žmogiškumu ir simpatingumu, bet ir sugebėjo žmonėse pažadinti tikėjimą. Neveltui popiežius „Francis“ paskelbtas „Time“ metų žmogumi.

„Pagaliau, jis trokšta pasveikinti minią. Benediktas, griežtas akademikas, bendros auditorijos dalį sumažino imi minimumo“, - rašo M. Binelli ir pažymi, kad dalyvavimas popiežiaus renginiuose patrigubėjo – nuo tada, kai 2013 metų kovą popiežiumi buvo paskirtas Pranciškus, šis skaičius išaugo iki 6,6 milijono.

„Tačiau Pranciškus, kaip Billas Clintonas, mėgsta asmeninį kontaktą, ir jis didžiąją dalį valandos praleidžia sveikindamas tikinčiuosius“, - toliau rašo M. Binelli.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)