Nepaisant permainingos praeities, Marshallo Matherso ryšys su dukra Hailie išliko tvirtas kaip uola, skelbia thesun.co.uk. Garsusis reperis ne kartą sakė, kad jo dukra (dabar jai – 23-eji) yra ne tik pagrindinė jo muzikinės karjeros varomoji jėga, bet ir „didžiausias gyvenimo pasiekimas“.

Hailie baigė studijas Mičigano valstijos universitete kartu su ilgamečiu vaikinu Evanu McClintocku 2018 m. Jos tėtis nepamiršo parodyti, kad labai džiaugiasi dukros pasiekimais.

Mike’o Tyson’o tinklalaidėje „Hot Boxin’“ dalyvavęs 47-erių metų amžiaus atlikėjas stebėtinai atvirai kalbėjo apie asmeninį gyvenimą ir noriai pasakojo, kaip užaugino Hailie.

„Ji yra 23-ejų metų amžiaus, vaikų neturi, užtat turi vaikiną, Hailie gerai sekasi, – sakė Eminemas. – Nepaprastai ja didžiuojuosi, juk ji baigė koledžą.“

Panagrinėkime, kaip jam pavyko įveikti asmeninio gyvenimo sunkumus ir išsaugoti nuostabius santykius su Hailie.

Eminemas ir Kim pirmą kartą susitiko, kai ji, būdama vos 13-os metų amžiaus, kartu su dvyne seserimi Dawn pabėgo iš namų. Susipažinusi su M. Matherso mama Debbie, Kim su savo šeima apsigyveno Detroite. Tuo metu Eminemui buvo 15-ka. Po dvejų metų jie pradėjo draugauti.

Anot „People“, porelė išsikraustė iš šeimos namų prieš Kim pastojant 1995 m.

„Tuo metu rajonai, kuriuose gyvenome, buvo tiesiog tragiški“, – 1999 m. žurnalui „Rolling Stone“ tvirtino K. Scott. Sunkųjį laikotarpį (judviejų namas kelis kartus buvo apiplėštas) padėjo ištverti muzikanto užsispyrimas sukurti geresnį gyvenimą dukrai Hailie.

„Jis nenorėjo, kad jo dukra užaugtų taip, kaip jis“, – 2000 m. žurnalui „Salon“ pasakojo tuometinis restorano, kuriame dirbo M. Mathersas, vadovas Mike’as Mazuras.

Eminem dukra Hailie

Dainavo apie „Kim lavono išmetimą į ežerą“

Nepaisant Eminemo ilgų darbo valandų, įtampa tarp jo ir Kim greitai augo. Nepastovūs santykiai atsispindėjo ir viename pirmųjų reperio hitų.

„97’ Bonnie & Clyde“ yra daina apie jo alter ego Slim Shady kelionę automobiliu su kūdikiu išmesti motinos kūną į ežerą. Viena iš dainos eilučių skamba taip: „Atsisveikink su mamyte, ji keliauja vandenin / Daugiau jokių pykčių ir problemų su policija, tuoj nugrims ji užmarštin.“ Dainos fone galima išgirsti kūdikio gugavimą. Tai trejų metukų Hailie „balsas“.

Eminem ir Kim vestuvės

„Kai Kim sužinojo, kad savo dainoje apie jos nužudymą įrašiau mūsų dukrą, ji kaip reikiant pašėlo“, – „Rolling Stone“ teigė reperis.

Savotiška įžanginė kūrinio „97’ Bonnie & Clyde“ daina, pavadinta tiesiog „Kim“, taip pat nepadėjo užglaistyti santykių, nes joje detaliai pasakojama apie audringus kivirčus ir galiausiai tariamą partnerės „nužudymą“.

Nepaisant vaidų, pora galiausiai susituokė 1999 m. birželio 14 d.

Po įskaudinusio pasirodymo – bandymas nusižudyti

Eminemo ir Kim vedybos įvyko kaip tik prieš atlikėją išgarsinusį koncertinį turą „Up In Smoke“, po kurio jų santykiai vėl atsidūrė duobėje.

Kalbėdama su dr. Keithu Ablow jo laidos metu, K. Scott tvirtino 2000 m. liepos mėnesį mačiusi, kaip jos vyras atlieka dainą „Kim“ ir dainuodamas kumščiu daužo žmoną imituojančią pripučiamąją lėlę.

„Žinojau, jog daina yra apie mane, todėl tą vakarą grįžusi namo bandžiau nusižudyti“, – prisipažino moteris.

Laimei, ji buvo skubiai išgabenta į ligoninę ir išgelbėta. Netrukus Eminemas buvo suimtas dėl muštynių su Johnu Guerra, kuris automobilių stovėjimo aikštelėje neva pabučiavo K. Scott.

Nors žmona tvirtino, kad J. Guerra – nekaltas, M. Mathersas jam trenkė neužtaisytu pistoletu. Užpultasis padavė reperį į teismą, tačiau jiedu susitarė be teisėjo įsikišimo: kaip pranešė MTV, Eminemas jam sumokėjo 100 tūkst. JAV dolerių.

Tai buvo poros santykių pabaigos pradžia. Jie išsiskyrė 2001 m. Eminemas tęsė savo muzikinę karjerą, o K. Scott susirado naują simpatiją – Ericą Hatterį, su kuriuo susilaukė dukros Whitney. Deja, judviejų laimė ilgai netruko, ir Kim galiausiai grįžo pas buvusį vyrą. Reperis išskėstomis rankomis priėmė tiek Whitney, tiek Kim dukterėčią Alainą.

Skyrybos praėjus 41 dienai po antrosios santuokos

Šį kartą poros romanas, regis, buvo kaip niekad stiprus, ir jiedu dar kartą susituokė 2006 m., nepaisant M. Matherso žurnalui „Rolling Stone“ pasakytų žodžių, jog verčiau „pagimdytų per penį, negu dar kartą vestų“.

Antroji santuoka taip pat nebuvo sėkminga. K. Scott vėliau atskleidė dr. K. Ablow, kad jie galutinai išsiskyrė vos po 41 dienos. Moteriai kelerius metus buvo nelengva, o 2015 m. ji vėl pakėlė ranką prieš save.

Eminem žmona ir dukra

K. Scott ir tada išgyveno. Tačiau po šio bandymo buvo suimta dėl vairavimo apsvaigus ir nubausta lygtine 12 mėnesių laisvės atėmimo bausme bei 900 JAV dolerių bauda. Nors tuo metu K. Scott ir M. Mathersas nebebuvo kartu, vėliau moteris jam padėkojo už pagalbą sunkiu metu ir tvirtino, jog jiedu liko gerais draugais.

„Esame labai artimi draugai. Tiesiog stengiamės kartu auginti savo vaikus ir užtikrinti, jog jie turėtų kaip įmanoma normalesnį gyvenimą“, – radijo laidos metu sakė moteris.

Manau, kad mano tėtis išsikraustė iš proto

Per savo ilgai trunkančią karjerą Eminemas parašė ne vieną dainą apie dukterį Hailie. Namudiniai vaizdo įrašai, kuriuose nufilmuota jo mažylė, buvo naudojami kai kuriuose atlikėjo vaizdo klipuose, o dainos „Mano tėtis išsikraustė iš proto“ („My Dad’s Gone Crazy“) priedainį mergaitė dainuoja kartu su tėčiu.

Už šį „pasirodymą“ Hailie pateko į Gineso pasaulio rekordų knygą kaip jauniausia atlikėja, atsidūrusi klausiamiausių dainų topuose. Kai ši daina buvo išleista 2002 m., ji buvo šešerių metų ir 210 dienų amžiaus.

„Vieną dieną įrašinėjau dainą studijoje, ir Hailie staiga pasakė: „Kas nors padėkite man, manau, kad mano tėtis išsikraustė iš proto.“

Paprašiau jos pakartoti, ji pakartojo ir pridūrė: „Tėti, noriu tai įrašyti.“

Reperio dukra minima iš viso 22 jo dainose. Pati žinomiausia yra „Hailie daina“ („Hailie’s Song“), kurią Eminemas sukūrė, kai jai buvo septyneri.

„Mano mažylė kasdien vis stiprėja / Didžiuodamasis stebiu, kaip ji auga“, – repuoja jis.

Hailie yra viskas, ką turiu

Nors didžiąją savo gyvenimo dalį Hailie vengė žiniasklaidos dėmesio, ji atskleidė, jog ryšys su tėčiu niekada nebuvo išblėsęs, ir dabar jie yra nepaprastai artimi. Eminemas buvo savarankiškas tėvas visu Hailie paauglystės laikotarpiu, kai ji lankė „Chippewa Valley“ vidurinę mokyklą Mičigane, miestelyje Clinton, ir dalyvaudavo kiekviename renginyje net tapęs pasauline garsenybe.

„Nepraleidau nė vieno mokyklinio vaidinimo ar išvykos“, – žurnalui „Rolling Stone“ sakė jis.

2018 m. paklausta, ar dabar dažnai matosi su tėčiu, Hailie atsakė „Daily Mail“: „Žinoma, esame labai artimi.“


Reperis tik patvirtino savo dukros žodžius, o anksčiau, 2002 m., kanalui MTV pareiškė: „Ji yra pagrindinis varomosios jėgos ir motyvacijos šaltinis mano gyvenime nuo pat gimimo. Tada dar neturėjau karjeros, neturėjau pinigų, neturėjau kur gyventi. Ko gero, Hailie man tapo rimtu spyriu į sėdynę ir privertė susimąstyti, kaip ją užauginsiu. Dėl jos aš visada stengiausi daug dirbti, neprarasti tikslų ir siekti geriausio rezultato, kad nenuvilčiau savo dukters.“

„Negalėjau patirti nesėkmės. Troškau, kad užaugusi ji galėtų ištarti: „Mano tėtis šio to pasiekė gyvenime.“ Daug apie ją kalbu, tiesą sakant, ji yra viskas, ką turiu šiame pasaulyje. Jeigu mano karjera rytoj nutrūktų, Hailie – viskas, kas man liktų“, – tęsė jis.

Galiausiai Hailie rado savo gyvenimo kelią ir tapo populiaria nuomonės formuotoja „Instagram“, turinčia 2 mln. sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)