Pirmadienį, lapkričio 11 dieną, keturiasdešimtmetis L. Odomas apie sužadėtuves pranešė romantišku įrašu socialiniame tinkle „Instagram“ – nuotrauka, kuriai sužadėtiniai pozuoja „Prime 112“ restorane Majamyje.

„Pristatau jums savo sužadėtinę!! Būsimoji ponia Parr Odom. Ji ta vienintelė“, – parašė laimingas vyras. Nuotraukoje 32 metų moteris taip pat atrodo labai laiminga ir noriai demonstruoja masyvų sužadėtuvių žiedą. Sveikatos ir gyvenimo būdo klausimais konsultuojanti S. Parr taip pat pasidalino džiugia žinia socialinėje erdvėje ir visiems savo gerbėjams ir sekėjams pademonstravo įspūdingą žiedą.

„Aš pasakiau TAIP!!!“, – parašė L. Odomo sužadėtinė. Moters skelbiamuose vaizdo įrašuose – jos ranką puošiantis įspūdingas žiedas su didžiuliu deimantu.


Apie draugystę su S. Parr L. Odomas socialinėje žiniasklaidoje oficialiai paskelbė rugpjūtį, tada jis pasidalino nuotrauka, kurioje mylimoji sėdi jam ant kelių.

„Tai, ką turime, yra žymiai daugiau, nei matoma plika akimi“, – prie nuotraukos parašė vyras. Tą patį mėnesį porelė apie savo santykius papasakojo per interviu „Dish Nation“.

„Kuo šie santykiai skiriasi nuo ankstesnių?“, – paklausė vedėjas Gary Hayesas. Į tai L. Odomas atsakė, kad „tai tikra, ir ji juodaodė“.

„Kai tavo kelyje pasitaiko juodaodė moteris, žaidimams nebelieka vietos“, – pajuokavo G. Hayesas.

„O ne, aš tikrai neketinau žaisti jokių žaidimėlių“, – pridūrė pati S. Parr. Tada moteris sulaukė klausimo, kodėl nusprendė leistis į artimus santykius su itin spalvingą praeitį turinčiu vyru.

„Manau, kad kartais skausmas traukia moteris. Skausmas, kurį man teko patirti“, – pareiškė L. Odomas.

„Ne, tai ne mano atvejis, ir ne mano istorija. Manęs netraukė nei skausmas, nei drama. Reikia priimti žmones tokius, kokie jie yra tą akimirką. Jis sirgo, turėjo išgyti, turėjo išgedėti. Jis patyrė labai daug netekčių. Ir niekada neturėjo pakankamai laiko su tuo susitvarkyti“, – sakė S. Parr.

L. Odomas prieš tai buvo vedęs Khloé Kardashian. Pora susituokė 2009 metais praėjus mėnesiui nuo pažinties. Išsiskyrė po ketverių metų dėl L. Odomo priklausomybių ir neištikimybės. Skyrybos oficialiai baigtos 2016 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)