Po tokio viešo prisipažinimo Bruce'o šeimos moterys taip pat nutraukė ilgai trukusią tylą.

Nors Kim Kardashian socialiniame tinkle rašė palaikanti savo patėvį, bet televizijos interviu prisipažino, kad po tokių permainų šeimai reikalinga speciali terapija.

„Galbūt nebus visada lengva, bet mes palaikome tave. Tavo atvirumas atvėrė duris kitiems būti drąsesniems ir gyventi savo gyvenimą. Meilė yra drąsa gyventi tiesoje. Bruce'as yra meilė. Aš myliu Bruce'ą“, – pabrėžė K. Kardashian.

Love is the courage to live the truest, best version of yourself. Bruce is love. I love you Bruce. #ProudDaughter

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

K. Kardashian viena pirmųjų sužinojo apie savo transseksualų patėvį, kai užtiko olimpietį besimatuojantį suknelę.

Kendall Jenner taip pat palaiko savo tėvą, kuris virsta moterimi: „Jei galėčiau būti kuo nors kitu, būčiau savo tėčiu“.

17-metė Kylie Jenner taip pat parašė viešą palaikymą: „Man tai labai sunku. Papasakosiu apie tai, kai būsiu pasirengusi. Tačiau tai ne apie mane. Labai tavimi didžiuojuosi, tėti. Esi labai drąsus. Mano gražiausias didvyris“.

Audringiausiai, pasak Bruce'o, į jo lyties pasikeitimą reagavo Khloe Kardashian. Tačiau ji taip pat paviešino patėvį palaikančią žinutę, kad juo labai didžiuojasi. Kourtney Kardashian prisipažino, kad jai yra didelė garbė turėti tokį drąsų patėvį.

Jo vyriausi keturi vaikai Burtas, Casey, Brandonas ir Brody palaikė tėvą atvykę į ABC studiją.

Palaikymą išreiškė ir buvusios B. Jennerio žmonos. Kris Jenner rašė: „25 metus vadinau jį savo vyru ir vaikų tėvu. Dabar galiu jį pavadinti ir savo didvyriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)