Muzikos pasaulio grandui Seanui Combsui, geriau žinomam sceniniu pseudonimu Diddy, priklausantys nekilnojamojo turto objektai yra Los Andžele ir Majamyje. Pirmadienį juos apieškojo JAV Krašto saugumo tyrimų tarnybos ir kitų teisėsaugos institucijų pareigūnai, rašo „The Telegraph“.

Tris „Grammy“ apdovanojimus pelniusiam reperiui ir prodiuseriui per pastaruosius mėnesius buvo iškeltos net kelios civilinės bylos bei pateikti kaltinimai dėl seksualinės prievartos ir prekybos žmonėmis seksualinio išnaudojimo tikslais.

Viena iš iškeltų bylų – civilinis procesas, pradėtas lapkritį, kai į teisėsaugą kreipėsi buvusi reperio širdies draugė, ritmenbliuzo stiliaus atlikėja Cassie. Moteris pateikė kaltinimus dėl išžaginimo ir ne vienus metus trukusio fizinio smurto.

Cassie, kurios tikrasis vardas – Casandra Ventura, pateiktas ieškinys atitiko Niujorke galiojantį įstatymą, pagal kurį tariamos seksualinės prievartos aukos gali inicijuoti civilinius procesus net ir suėjus senaties terminui.

S. Combsas pateiktus kaltinimus kategoriškai neigė, o visas procesas tetruko vieną dieną, kadangi šalys tiesiog susitarė – savarankiškai išsprendė ginčą dar iki teismo sprendimo priėmimo.

Vėliau S. Combsui buvo iškeltos dar kelios bylos. Visos jos buvo užvestos ieškovams pateikus kaltinimus dėl seksualinės prievartos.

Vienas iš reperį teismui apskundusių asmenų – muzikos prodiuseris Rodney Jonesas, tvirtinęs, kad S. Combsas vertė jį samdyti prostitutes ir užsiimti su jomis seksu.

Shawn Holley, reperio advokatė, tuo metu pasakė: „Turime nepaneigiamų ir neginčytinų įrodymų, kad tie kaltinimai – visiškas melas.“

Kitos ne per seniausiai S. Combsui iškeltos bylos iniciatorė – neįvardyta moteris, tvirtinusi, esą prieš du dešimtmečius, t. y. tada, kai jai buvo 17, reperis ir dar du vyrai išžagino ją vienoje iš Niujorko įrašų studijų.

Reaguodamas į moters pateiktus kaltinimus S. Combsas pasakė: „Greitai pasipelnyti siekiantys individai kaltina mane šlykščiais dalykais. Leiskite aiškiai pasakyti: nepadariau nė vieno iš tų baisių dalykų, kuriuos man bandoma prikišti.“

Pirmadienį kratą S. Combso namuose atlikę pareigūnai nurodė, kad jų veiksmai yra susiję su Niujorko federalinių institucijų vykdomu tyrimu, kurio objektas – prekyba žmonėmis seksualinio išnaudojimo tikslais.

Vis dėlto dar neaišku, ar ir šį kartą kaltinamasis – S. Combsas.

Minėtina, kad tuo metu, kai pareigūnai vykdė kratas dviejuose S. Combso namuose, reperio privatus lėktuvas buvo pastebėtas besileidžiantis Antigvos saloje. Ar lėktuve buvo pats S. Combsas, neaišku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją