Cassie, kurios tikrasis vardas yra Casandra Ventura, ieškinį pateikė ketvirtadienį, lapkričio 16 d., Niujorke, skelbia people.com. Moters teigimu, ji buvo įstrigusi dešimtmetį trukusiame „smurto, prievartos ir seksualinio išnaudojimo“ užburtame rate. Kai 2018 m. Cassie pamėgino nutraukti santykius su S. Combsu, jis neva ją išprievartavo.

„Tylėjau ir kentėjau ne vienerius metus, bet dabar pagaliau esu pasiruošusi papasakoti savo istoriją bei padėti sau ir kitoms moterims, kurios santykiuose patiria prievartą ir smurtą, – pareiškime nurodė ji. – Kadangi greitai baigsis Seksualinę prievartą patyrusių suaugusiųjų akto galiojimas, tapo akivaizdu, kad tai proga pakalbėti apie išgyventą traumą, kuri mane lydės visą likusį gyvenimą.“

„People“ skirtame pareiškime Diddy advokatas Benas Brafmanas paneigė kaltinimus ir juos pavadino „įžeidžiančiais ir absurdiškais“.

„Ponas Combsas kategoriškai neigia šiuos įžeidžiančius ir absurdiškus kaltinimus. Ponia Ventura norėjo 30 mln. JAV dolerių (apie 27,6 mln. eurų), o jeigu negaus prašomos sumos, grasino parašyti reputacijai pakenksiančią knygą apie jųdviejų santykius. Šis reikalavimas buvo iš karto atmestas kaip akivaizdus šantažas, – paaiškino B. Brafmanas. – Nors pradinio sumanymo ponia Ventura atsisakė, dabar ji pateikė ieškinį, kupiną niekuo nepagrįstų akiplėšiškų melų, kuriais siekiama suteršti pono Combso reputaciją ir iškaulyti pinigų.“

Savo ruožtu, C. Ventura advokatas Douglasas Wigdoras pareiškė: „Ponas Combsas poniai Ventura už tylą pasiūlė aštuonženklę sumą. Ji nepriėmė pasiūlymo ir nusprendė užsistoti visas moteris, kurios kenčia tylėdamos. Poniai Ventura derėtų paploti už drąsą.“

C. Ventura atstovai spaudai neatsakė į „People“ prašymą pateikti komentarų.

Ieškinyje, su kuriuo susipažino „People“ ir apie kurį pirmiausia pranešė „The New York Times“, teigiama, kad C. Ventura ir S. Combsas susipažino 2005-aisiais (jai buvo 19-a, jam 37-eri). 2006 m. atlikėja pasirašė sutartį su S. Combsui priklausančia įrašų kompanija „Bad Boy Records“, kurią jis įkūrė 1993 m., ir netrukus reperis „visiškai kontroliavo“ C. Ventura gyvenimą, „ji tiesiog negalėjo ištrūkti iš jo gniaužtų“.

Nors S. Combsas iš pradžių su ja elgėsi kaip tėvas su dukra (C. Ventura tuo metu turėjo vaikiną, o S. Combsas draugavo su Kim Porter), galiausiai reperis pradėjo ją merginti. 2007 m. rugsėjo mėnesį C. Ventura sutiko su juo nueiti į pasimatymą, nes bijojo, kad atstūmusi užsitrauks jo nemalonę.

37-erių metų amžiaus C. Ventura teigia, kad S. Combsas netrukus ėmė ją svaiginti dideliais narkotikų kiekiais bei padengė būsto ir automobilio paskolas.

„Visus ponios Ventura gyvenimo aspektus kontroliavo ponas Combsas arba jo vadybos bendrovės“, – rašoma ieškinyje.

S. Combsą neva neretai apimdavo „nekontroliuojamas įniršis“, jis „dažai smarkiai mušdavo Cassie“. Nukentėjusiosios teigimu, smurto protrūkius matė ne vienas reperiui dirbęs asmuo.

Ieškinyje taip pat tvirtinama, kad po tokių epizodų S. Combsas savo merginą keletui dienų apgyvendindavo „viešbučiuose, kad užgytų mėlynės“ ir niekas nesužinotų apie smurtavimą. Neva 2009 m. jis trypė jos veidą, o paskui savaitę laikė uždaręs viešbučio kambaryje.

„Ilgainiui C. Ventura priprato prie smurto ir tenkino visas S. Combso užgaidas, – atskleidžiama ieškinyje. – Ji pradėjo aklai vykdyti visus jo nurodymus, nes bijojo vėl būti žiauriai sumušta.“

C. Ventura taip pat sakė, kad S. Combsas dažnai ją vertė dalyvauti orgijose su prostitutėmis, kurių metu „visada“ buvo vartojamas ekstazis, kokainas, GHB, ketaminas, marihuana ir alkoholis. Anot dainininkės, kartais prieš prasidedant tokiai orgijai ji apsivemdavo nuo nervinės įtampos.

Nors ieškinyje moteris rašo, kad keletą kartų bandė išsiskirti su S. Combsu ir ištrūkti iš užburto prievartos rato, jis neva visada nusiųsdavo savo darbuotojų, kurie ją surasdavo ir priversdavo sugrįžti – dainininkei būdavo grasinama, kad negrįžus nukentės jos karjera.

2011 m. C. Ventura neilgai draugavo su reperiu Kid Cudi. Pamatęs jųdviejų el. laiškus, S. Combsas „jai keletą kartų trenkė, o paskui spyrė į nugarą, kai ji bandė išbėgti pro duris“.

Kitais metais Diddy neva pasakė C. Ventura, kad susprogdins Kid Cudi automobilį – netrukus jo automobilis iš tikrųjų susprogo tiesiog namo kieme. Kid Cudi atstovas spaudai neatsakė į „People“ prašymą pakomentuoti.

2017 m. C. Ventura ryžtingai nusprendė palikti S. Combsą ir su juo susitiko Malibu, kad pietų metu aptartų santykių nutraukimą. Po pietų jis neva prievarta ją nusivedė į savo namus ir išprievartavo.
„Dabar ponia Ventura visiškai pabėgo nuo pono Combso, tačiau beveik dešimtmetį trukusio fizinio smurto ir seksualinės prievartos padaryta žala ją persekios amžinai, – pabrėžiama ieškinyje. – Jei reikalinga intensyvi medicininė ir psichologinė pagalba, kad atsigautų po patirtos traumos.“

2019 m. atlikėja ištekėjo už asmeninio trenerio Alexo Fine’o ir sako, kad du vaikai, kurių susilaukė, „vėl suteikė norą gyventi ir naują tikslą“.

C. Ventura byla bus nagrinėjama pagal Niujorko valstijoje dar galiojantį Seksualinę prievartą patyrusių suaugusiųjų aktą, leidžiantį seksualinės prievartos aukoms pateikti civilinius ieškinius suėjus senaties terminui. „The New York Times“ praneša, kad aktas galios viso labo vienerius metus – iki kitos savaitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją