Vienoje iš tokių anketų nurodoma, kad B. Gatesas dirba „multimilijardieriumi“, o aprašyme parodijuojama „Bill and Melinda Gates Foundation“ vakcinos iniciatyva: „Galiu parūpinti išskirtinę trečią dozę“.

Kitoje netikroje anketoje tariamas B. Gatesas rašo: „Vis dar esu labai turtingas. Tavo biografijos tikrai neskaitysiu, nes žinau, kas ten rašoma: „Myliu šunis, picą, neieškau vienos nakties nuotykių ir t.t. Nuobodybė. Esu matęs medžių su įdomesnėmis asmenybėmis“.

Čia pat nurodoma, kad šis B. Gatesas mėgsta „Office365“, skiepus, nuobodžias merginas be asmenybės (girdėjo, kad čia tokių apstu). O nemėgsta „iMacs“, antivakserių ir „Google Docs“.

Billas ir Melinda Gatesai apie savo skyrybas pranešė savo tviterio paskyrose išplatindami bendrą pranešimą: „Per 27 metus išauginome tris nuostabius vaikus ir įkūrėme fondą, kuris padeda žmonėms iš viso pasaulio gyventi sveiką ir produktyvų gyvenimą. Ir toliau tikime šia misija ir kartu tęsime darbus fonde, tačiau nebemanome, kad naujame mūsų gyvenimo etape galime kartu augti kaip pora. Prašome erdvės ir pagarbos mūsų privatumui verčiant naują gyvenimo puslapį.

Netikros „Tinder“ programėlės anketos internete sukėlė tikrą sensaciją. Žmonės labai smagiai pasižiūrėjo į situacijos absurdiškumą.

Vienas komentatorius parašė: „Billas Gatesas skiriasi. Kaip teigia šaltiniai, Melinda buvo nepatenkinta, kad jis „ofise praleidžia 365 dienas per metus“.

Aktorė Bette Midler pajuokavo: „Žmonės, tuoj ištarsiu penkis žodžius, kurių maniau niekada gyvenime nepasakysianti: „Man tinderyje parašė Billas Gatesas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)