Penktadienį Žalgirio arenos laukia istorinė diskoteka Baltijos šalyse, praneša koncertų organizatoriai. Neseniai jie socialiniuose tinkluose pasidalijo ir nuotraukomis, kuriose įamžintas Europos šokių muzikos karaliumi pramintas Haddaway vos nusileidus jo lėktuvui Vilniaus oro uoste.

Į Lietuvą jau atvyko ir legendinė grupė „La Bouche“, scenoje žiūrovus linksmins kultiniai ir nepamirštami – „SNAP!“ bei garsioji Vokietijos legenda, geriausiu to laikmečio didžėjumi tituluojamas – „DJ SASH!“.

Delfi primena, kad Trininade gimęs, o vėliau į Vokietiją persikėlęs gyventi Haddaway neatsitiktinai buvo vadinamas Europos šokių muzikos karaliumi. Amerikietiško futbolo komandoje „Kelno Krokodilai“ žaidęs, laisvalaikiu muziką kūręs bei kilimus pardavinėjęs Haddaway net negalėjo įsivaizduoti, kad pasaulyje bus parduota daugiau nei 30 milijonų jo muzikos albumų. 1993 metais jo debiutinis singlas „What is Love?“ užkariavo beveik visą Europą, Azija, Pietų ir Šiaurės Ameriką.

„Haddaway“ leido super hitą po super hito („Life“, „I Miss You“, „Rock My Heart“, „Catch I Fire“) ir per metus surengdavo net po 100 koncertų. Atlikėjas pažadėjo sudainuoti geriausias savo dainas „Žalgirio“ arenos publikai ir Kaune surengti nepamirštamą šou.