Kaip bebūtų keista, tačiau madingų vakarėlių žvaigždės pageidavimų sąraše nėra nieko neįtikėtino ir neįvykdomo.

Į Latviją tarptautinio viešbučių tinklo paveldėtoja atvyks lydima savo vadybininko, atstovo spaudai, asmens sargybinio, kirpėjo ir vizažisto, taip pat su ja bus dar vienas neįvardijamas asmuo. Skrydžiui lėktuvu ir viešbutyje ji registruosis pseudonimu.

Jūrmaloje viešinčios žvaigždės ramybe ir saugumu kiaurą parą turės rūpintis apsaugos darbuotojas, turintis teisę nešiotis ginklą.

Viešbutyje P. Hilton pageidauja prabangių apartamentų arba prezidentinio numerio (nerūkantiems), esančio tolėliau nuo lifto. Čia mergina norėtų rasti naujausius madingų blizgių žurnalų numerius, tai gali būti „US Weekly“, „Vogue“, „Star“ ir panašiai. Be to, garsenybė negali apsieiti be burbulinės vonios ir levandos bei vanilės kvapo žvakių, CD ir DVD grotuvo bei gėlių.

Iš automobilių pirmenybę ji teikia universalui bei sedanui, tai gali būti BMW, „Mercedes“ ar „General Motors“ markės mašinos, tačiau būtina sąlyga – juoda automobilio spalva ir tamsinti langai. Automobilyje turi būti asmeninis vairuotojas, pasirengęs bet kuriuo paros metu pristatyti P. Hilton į jos pageidaujamą vietą. Automobilio salone taip pat privalo būti „iPod“ skirtas adapteris, išmaniojo telefono „Blackberry“ įkroviklis, vanduo ir užkandžiai.

Dėl maisto ypatingų įgeidžių garsioji viešnia taip pat neturi.

Pusryčiams ji pageidauja baltymų omleto su svogūnais ir pomidorais, bulvių blynelių ir kečupo „Heinz“. Apskritai meniu turi būti organinės daržovės, švieži vaisiai ir uogos. Pirmenybę ji teikia bananams, braškėms, arbūzams ir vyšnioms. Garsioji blondinė taip pat neatsisakytų vištienos sriubos su makaronais, spagečių „Bolognese“, sumuštinių su žemės riešutų sviestu ir salotų su kalakutiena. Mėsa – tik gerai iškepta, žuvis – neriebi balta.

Ir jokio alkoholio – pageidaujamų gėrimų sąraše išvardyta tik arbata, kava, vanduo, sultys, neriebus pienas ir įprasta „Coca-Cola“, bet ne skardinėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)