H. Klum Helovino vakarėlis buvo numatytas spalio 31 dienai. „Kai praūžė „Sandy“, pamaniau: „Negaliu rengti Helovino šventės. Negaliu linksmintis, kai nelaimė sugriovė daugybės žmonių gyvenimus“, - sakė 39 metų „Project Runway“ vedėja leidiniui „Us Weekly“.

Pirmą žiemos dieną H. Klum surengtame vakarėlyje surinktos lėšos atiteks organizacijai „American Red Cross“.

Šventei moteris pasirinko Kleopatros įvaizdį, o jis pareikalavo kelių valandų pasiruošimo. „Kostiumui apsirengti pakanka penkių minučių, tačiau visam tam šimtui kristalų uždėti ant mano veido prireikė šiek tiek daugiau laiko, - sakė H. Klum. - Veido puošyba užtruko ilgai, nes kiekvienas kristalas tvirtinamas atskirai“.

Keturių vaikų mama pasirinko Kleopatros kostiumą, nes „sukurta tiek daug filmų apie ją ir tiek daug aktorių tuose filmuose ją vaidino – pamaniau, kad tai būtų puikus kostiumas“.

Anksčiau Helovino vakarėliuose H. Klum buvo persikūnijusi į varną, hindu deivę ir net robotą, todėl šiems metams nusprendė pasirinkti kiek seksualesnį įvaizdį.

„Manau, pernai atrodžiau ne itin gražiai, ir nors man tai patiko, visada mėgstu keistis. Nenoriu atrodyti vienodai. Pamaniau, kad nebegaliu būti dar negražesnė. Pavadinau tai regima moterimi, nes gali aiškiai matyti, kur jos venos yra, o kur raumenys, - modelis toliau dalijosi savo įspūdžiais, - O čia Niujorke buvau tarsi beždžionė. Tad pamaniau, kad dabar jau noriu kažko tikrai gražaus ir spindinčio“.

Be to, kad H. Klum bendradarbiauja su „AOL“ ir „American Red Cross“, gruodžio 2 dieną ji apsilankė Long Ailende, kur teikė pagalbą nukentėjusiems nuo uragano „Sandy“ žmonėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)