Momentinę nuotrauką, kurioje matomas atviruku ropojantis voras, tviteryje paskelbė vienas akylas žiūrovas, kuris parašė: „Brolyti, atviruku ant karalienės karsto skuba voras“.

Tokių vorą pastebėjusiųjų buvo ne vienas ir ne du. Kitas pridūrė: „Kad ir kas prie karalienės karsto puokštės paliko atviruką, nepastebėjo dabar garsiausio pasaulyje voriuko“.

„Ar dar kas nors pastebėjo vorą ant karalienės karsto?“, – teiravosi trečias.

Ketvirtas didžiosiomis raidėmis parašė: „TIK NE VORAS ANT KARALIENĖS ELŽBIETOS KARŪNOS“.

Ant puokštės pastebėtas voras

„Karalienei galbūt būtų visai patikę, ji mėgo gamtą“, – samprotavo dar vienas.

„Karalienė ir voras. Koks puikus pavadinimas knygai. Ant karalienės karsto atsidūrė voras. Kaip vorų gerbėjas esu labai laimingas! Laimingiausias voriūkštis pasaulyje!“ – teigia dar vienas komentatorius.

„Jeigu būčiau nešęs karalienės karstą ir pamatęs vorą, nieko nežinau – būčiau viską metęs ir pabėgęs“, – atviravo dar vienas.

Karalius Karolis III pasirūpino, kad gėlės ant Elžbietos II karsto turėtų ypatingą reikšmę.

Karalienės laidotuvės

Karališkoji šeima pirmadienį tviteryje parašė, kad naujasis karalius pageidavo puokštės su simbolinę prasmę turinčiais žiedais, įskaitant ir gėles, kokių buvo monarchės vestuvių su princu Philipu puokštėje.

„Karaliaus prašymu puokštėje yra rozmarino, ąžuolo ir mirtos (nuskintos nuo krūmo, išauginto iš mirtos, buvusios ir karalienės vestuvių puokštėje) bei auksaspalvių, rožinių, tamsiai raudonos spalvos ir baltų žiedų iš karališkųjų rezidencijų sodų“, – teigiama įraše.

Karalienės laidotuvės

Kartu su karūna ir skeptru gėlių kompozicija buvo padėta ant karalienės karsto, keliavusio iš Vestminsterio salės į Vestminsterio abatiją. Prie puokštės buvo galima pastebėti ir atviruką.

Karalienės Elžbietos II laidotuvių diena Londone:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)