Kiekvieną dieną sulaukiama ne vieno pajusti svetimą gėdą verčiančio, savo intelektą ir svarbą planetai pervertinančio tariamai garbaus žmogaus pareiškimo, savo nuomone dalijosi skiltininkė Andrea Peyser. Štai, pavyzdžiui, profesionalaus imtynininko Johno Cenos pasisakymas, kuriuo jis reklamuoja HBO TV serialą „Peacemaker“ (liet. Taikdarys).

„Jeigu galėčiau kažkaip prisišaukti tikro taikdario galias, manau, kad dabar tam būtų pats metas“, – tviteryje parašė J. Cena. Banaliau jau nesugalvosi.

Siaubo meistras Stephenas Kingas įvykius Ukrainoje sumenkino iki vaikiško ginčo lygio: „Štai ką dauguma iš mūsų išmoko dar vaikystėje žaisdami smėlio dėžėje: nereikia stovėti ir žiūrėti, kaip didesnis vaikas skriaudžia mažesnį. Gali gauti į nosį, bandydamas jam sukliudyti, bet tai bus teisingas pasirinkimas“.

Anot reperės Cardi B, pasaulio lyderiams – visiems pasaulio lyderiams – vertėtų tiesiog atsipalaiduoti.

„Manau, kad pasaulio galingiesiems dabar vertėtų liautis rietis dėl valdžios ir susimąstyti, jog iš tikrųjų dėl to kenčia paprasti žmonės, be to, krizė ištiko visą pasaulį. Karas, sankcijos, invazijos turėtų būti paskutinis dalykas, apie kurį galvoja vadovai“, – tviteryje parašė reperė.

Pačios neadekvačiausios reakcijos į rimtą problemą apdovanojimas, pasak „New York Post“ skiltininkės, atitenka „90210“ aktorei AnnLynne McCord. Tviteryje ji paskelbė vaizdo įrašą, kuriame dvi minutes skaito eilėraštį, skirtą... V. Putinui. Jame teigia norinti būti Rusijos prezidento mama.

„Man taip gaila, kad nesu jūsų mama. Jeigu būčiau, būtumėte toks mylimas, džiugios šviesos rankose. Niekada nebūtų nutikę nieko panašaus. Jeigu būčiau jūsų motina, pasaulis būtų atrodęs šiltas ir jaukus. Vien tik juokas ir džiaugsmas, jokio pykčio. Negaliu įsivaizduoti dėmės, tamsios dėmės sieloje, kurią matėte ir įtikėjote, kad gyvenate žiauriame, neteisingame pasaulyje. Todėl dabar atrodo, kad niekas jūsų nesupranta? Todėl norisi keršyti visam pasauliui?“, – maždaug taip skambėjo šios didingos eilės. Jeigu V. Putinas išgirstų, gal tikrai susimąstytų?

Tik niekas greičiausiai kvailiausio pasisakymo Ukrainos tema nenurungs Joy Behar. Ji sugebėjo viską pateikti taip, jog atrodo, kad viskas – turto naikinimas, žūtys ir mirštančios viltys – tik apie ją. Viena iš „The View“ vedėjų ketvirtadienį pareiškė bijanti, kaip karas Ukrainoje gali paveikti Vakarų Europą, ypač Italiją, kur ji ketina šią vasarą atostogauti po ilgo atidėliojimo dėl COVID-19.

„Žinote, tas jausmas, kai planuoji kelionę. Nori ten nuvykti. Jau ketverius metus noriu ten nuvykti, ir niekaip negalėjau dėl pandemijos. O dabar šitai. O kas ten dabar bus“, – piktinosi žvaigždutė, turėdama omenyje Rusijos invaziją į Ukrainą. Joy, atleisk už nepatogumus, tačiau pasaulis sukasi ne apie tokias garsenybes, tikino „New York Post“ autorė.

„Visi šie žmonės turėtų mums padaryti paslaugą – nekalbėti nesąmonių, nerašyti socialiniuose tinkluose. Nesirodyti. Tiesiog užsičiaupti!“, – rėžė skiltininkė A. Peyser.

Šia tematika socialiniuose tinkluose ėmė plisti ir vaizdo įrašas, kuriame taip pat apžvelgiamos pasipūtusios, nenuovokios ir sau dėmesio ieškančios personos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės