„Man dabar reikia laiko, pertraukos, kad galėčiau tęsti, – socialiniame tinkle „Instagram“ parašė jis. – Noriu, kad mano karjera būtų tvari, tačiau taip pat noriu, kad mano protas, širdis ir siela taip pat būtų tvarūs. Kad galėčiau būtų žmogus, kuriuo noriu būti, vyras, kuriuo galiausiai noriu būti ir tėvas, kuriuo noriu būti.“

„Ši žinutė tiesiog yra galimybė jums sužinoti, kas mano širdyje. Nesitikiu, kad kas nors supras, tačiau tikrai noriu, kad žmonės turėtų galimybę sužinoti, iš kur ateinu“, – pridūrė jis.

23 metų atlikėjas taip pat parašė apie savo praeities bėdas ir teigė nenorįs, kad jo būsimus sprendimus lemtų praeities klaidos.

„Kartais leidau savo kompleksams mane užvaldyti. Leidau savo žlugusiems santykiams diktuoti, kaip elgtis su žmonėmis ir kaip jie elgiasi su manimi. Leidau kartėliui, pavydui ir baimei valdyti mano gyvenimą. Man labai pasisekė, nes pastaruosius kelerius metus šalia buvo žmonių, kurie padėjo man iš naujo suformuoti mano charakterį ir priminė man apie tai, koks esu ir koks noriu būti“, – parašė J. Bieberis.

Apie garsenybes rašantis amerikiečių portalas TMZ skelbia, kad J. Bieberis atšaukė savo koncertus, nes „vėl paskyrė savo gyvenimą Kristui“.

Oficiali gastrolių atšaukimo priežastis – nenumatytos aplinkybės. Dainininko vadybininkas Scooteris Braunas socialiniame tinkle „Instagram“ parašė, kad dainininkas privalėjo pagrindinį dėmesį skirti savo „sielai ir gerovei“.

„LABAI gerai žinau, kad nesu tobulas ir kad toliau klysiu, tačiau neketinu leisti, kad mano praeitis diktuotų taisykles mano ateičiai. Neketinu gėdytis savo klaidų. Noriu būti žmogumi, kuris mokosi iš jų ir auga“, – pareiškė kanadiečių atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)