Beth ji pradėjo globoti 2011 metais, o Bluebell – dar po vienerių metų. Šiuos šunis ji pasiėmė iš Pietų Londone įsikūrusios garsiosios Batersėjos šunų ir kačių prieglaudos, kurią reguliariai lankydavo.

Šeštadienį į karūnavimo ceremoniją Vestminsterio abatijoje Kamila atvyko užsidėjusi karalienės Elžbietos II valstybinę mantiją. Ši aksominė mantija buvo pasiūta karaliaus Karolio III motinai, kai ji pati buvo karūnuojama 1953 metais.

Bruce`o Oldfieldo sukurta Kamilos karūnavimo ceremonijos suknelė buvo paprasta ir pagal jos figūrą nulietų linijų, nusidriekiančių į trumpą šleifą, kuris savo ruožtu buvo pasiūtas taip, kad papildytų abi mantijas, kurias ji buvo užsidėjusi per ceremoniją.

Prieš tai, kai kartu su 74 metų karaliumi išėjo iš Vestminsterio abatijos, karalienė Kamila valstybinę mantiją pakeitė imperatoriškąja mantija. Jie abu pratęsė karališkąją tradiciją per karūnavimo pamaldas dėvėti dvi iškilmingas mantijas.

Karūnavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)