31 metų knygos „365 Style“ autorė ir jos sužadėtinis lemtingąjį „taip“ ištars princo Williamo ir jo žmonos Kate Middleton namuose liepos 10 dieną. Šaltinių teigimu, jaunesnioji Paris Hilton sesuo ištekės rūmų Oranžerijoje, esančioje Kensingtono soduose.

Oranžerija buvo pastatyta 1704 metais Karalienės Anos apelsinmedžiams. Jos interneto svetainėje skelbiama, kad oranžerija dažnai naudojama kaip vestuvių vieta. Čia telpa trys šimtai žmonių, yra romantiška Portlando akmens terasa ir išpuoselėta pievelė. Kembridžo hercogas ir hercogienė šventėje nedalyvaus – šiuo metu jie apsistoję Anmer Hole, karalienės Elžbietos rūmuose Norfolke (Anglija).

J. Rothschildas mados dizainerei pasipiršo 2014 metų rugpjūtį prie Komo ežero (Italija). „Jie abu tikrai susijaudinę ir neįtikėtinai laimingi“, – tuo metu sakė šaltinis iš sužadėtinių aplinkos.

N. Hilton ir J. Rothschildas pradėjo susitikinėti 2011 metais. Jiedu susitiko Petros Ecclestone ir Jameso Stunto vestuvėse. 2004 metais N. Hilton trumpai buvo ištekėjusi už Toddo Meisterio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)