Vis dėlto susidaro įspūdis, kad gana greitai artistas pakeitė plokštelę. Praėjus tik kiek daugiau nei mėnesiui nuo Rusijos įsiveržimo į Ukrainą, V. Meladzė galimai atnaujino savo koncertų šalyje agresorėje grafiką.

Teigiama, kad jis pasirodė Sankt Peterburge surengtame uždarame vakarėlyje, nors internete sklandė nuomonė, kad jam Rusijos scena po kritikos Vladimiro Putino politikai nuo šiolei užsivėrė.

„V. Meladzė dabar koncertuoja kažkur Sankt Peterburge, draugės gimtadienyje. Žinoma, sveikinu, tik, kaip suprantate, ne iš visos širdies“, – viename „Telegram“ kanalų parašė Admin.anshlak paskyros leidėjai.

Delfi primena, jog pačią pirmąją karo Ukrainoje dieną V. Meladzė paviešino vaizdo įrašą ir kritikavo Rusijos invaziją.

Atlikėjas teigė, kad kažkada tokius veiksmus įvertins istorija, o dabar karas turi būti skubiai sustabdytas, nes tai negali taip toliau tęstis, ypač, kai žūva žmonės.

„Šiandien atsitiko tai, ko neturėjo ir negalėjo įvykti. Istorija kažkada įvertins ir viską sustatys į savo vietas. Na, šiandien noriu jūsų paprašyti nutraukti karo veiksmus ir sėsti prie derybų stalo. Žmonės turėtų mokėti tarpusavyje kalbėtis, už tai mums duota kalba ir visi gebėjimai. Žmonės neturėtų mirti. Tai turi būti sustabdyta“, – vaizdo įraše sakė Meladzė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją