Šį kartą primadoną „pričiupo“ rusų muzikantas Aleksandras Kondratjevas ir padaryta nuotrauka pasidalijo savo instagramo paskyroje, skelbia unian.net.

Jis nusprendė per daug nesukti galvos dėl nuotraukos aprašo ir tiesiog nurodė A. Pugačiovos paskyros pavadinimą ir pridėjo šypsniuką. Kadrą su Ala Borisovna akimirksniu išplatino jos gerbėjai. Beje, nuotraukoje atlikėja atrodo gerokai atjaunėjusi ir pagražėjusi.


Regis, buvimas užsienyje jai išėjo tik į naudą. Žvaigždė prisipažino, kad gydėsi ir ilsėjosi. Rezultatas akivaizdus. Jos oda jaunesnė ir švytinti, veidas mažiau nukaręs. Be to, dainininkei labai tinka šviesūs plaukai su kirpčiukais. Ši šukuosena ją pajaunino keletu dešimtmečių.

Priminsime, kad rugpjūčio 27 d. paaiškėjo, jog A. Pugačiova sugrįžo į Rusiją. Rusijos Federacijai (RF) užpuolus Ukrainą, A. Borisovna ir M. Galkinas išvyko į Izraelį, vasarą viešėjo Jūrmaloje. Atlikėjos vyras aktyviai palaiko ukrainiečius ir padeda nukentėjusiems dėl karo. A. Pugačiova kol kas viešai neišsakė savo pozicijos dėl Vladimiro Putino agresijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją