Nuotraukoje, darytoje neramių bangų fone, J. Baena pozuoja taip pat, kaip kadaise nusifotografavo jo garsusis tėvas.

„Pasiruošęs atremti uraganą Hilary“, – prie nuotraukos, kurioje demonstruoja įspūdingus raumenis, parašė aktorius ir sportininkas, pridėjęs ir juodai baltą tos pačios nuotraukos versiją.

Identišką pozą paplūdimyje Santa Monikoje 1966 metais demonstravo kino legenda ir buvęs Kalifornijos gubernatorius A. Schwarzeneggeris. Tuomet jam buvo devyniolika metų.

Norėdamas parodyti treniruotą kūną ir raumenis, J. Baena pozuoja tik su juodomis trumpikėmis, panašiomis į tas, kokias varžyboms renkasi kultūrizmo sporto atstovai. Be to, neįmanoma nepastebėti jo panašumo į garsųjį tėvą.

Per savo karjerą A. Schwarzeneggeris net penkis kartus laimėjo Misterio Visatos titulą, septynis kartus – Misterio Olimpijos.


Nors liepos 30 dieną juostoje „Terminatorius“ išgarsėjęs vyras šventė 76 gimtadienį, sako, kad ir po šiai dienai mažiausiai pusvalandį kasdien skiria darbui su svoriais.

Nuo tada, kai 2019 metais baigė Pepperdine universitetą, J. Baena išbandė savo ne vienoje srityje – dirbo ir nekilnojamojo turto agentu, ir fitneso modeliu, ir didžėjumi. Kaip ir tėvas, savo gyvenimo aistra vaikinas įvardija kultūrizmą ir vaidybą.

Pastaraisiais metais J. Baena aktyviai įsitraukęs į karjerą kine: 2022 metais jis nusifilmavo net dvejose juostose „Chariot“ ir „Bully High“. Šiuo metu iš Los Andželo kilęs jaunasis aktorius dirba net penkiuose kino projektuose.

J. Baena gimė 1997 metų spalį, jis – A. Schwarzeneggerio ir jo namų tvarkytojos Mildred Patricios Baenos meilės vaisius. Tuo metu buvęs Kalifornijos senatorius buvo vedęs Marią Shriver, santuoka su kuria nutrūko į dienos šviesą iškilus romano faktui. Buvę sutuoktiniai kartu pragyveno 25 metus. Pora susilaukė keturių vaikų: 29 metų Patricko, 25 metų Christopherio, 32 metų Christinos ir 33 metų Katherinos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją