Vyras pradėjo aktoriaus karjerą klajojančioje aktorių trupėje. Vaidmuo juostoje „Going Places“ visuomenėje suformavo visiškai kitokį didvyrio stereotipą, kurį tobulai atliko G. Depardieu.

Aštuntajame dešimtmetyje Prancūzijoje aktoriaus populiarumas augo nesuvokiamu greičiu. Netrukus Gerardo talentas buvo pastebėtas ir visame pasaulyje, aktorius buvo nominuotas „Oskarui“, pelnė gausybę kitų prestižinių kino apdovanojimų.

Nepaisant savo išraiškingos nosies ir išskirtinių veido bruožų, G. Depardieu tapo Prancūzijos sekso simboliu, dėl kurio iš proto kraustėsi milijonai dailiosios lyties atstovių. Jo žavesio nesumažino nei mėnesiai, praleisti už grotų dėl vairavimo išgėrus, nei viršsvoris, dėl kurio jis iki šiol turi nemažai sveikatos problemų.

Aktorius dažnai įsiveldavo į skandalus dėl savo pomėgio išgerti ar bičiulystės su Fideliu Castro. Vyro populiarumas smarkiai krito po to, kai šis nusprendė pabėgti iš Prancūzijos ir priimti Rusijos pilietybę. Tačiau dailių moterų jam netrūksta ir dabar, oficialiai tapus Rusijos piliečiu ir šios šalies pažiba.

Tvirto stoto Prancūzijos sekso simbolio išvaizda bėgant metams keitėsi ne į gerąją pusę. Dėl nesveiko gyvenimo būdo G. Depardieu priaugo daug svorio. Jis yra prisipažinęs, kad per dieną išgeria 14 vyno butelių.

Viršsvorio problemos kelia jam nemažai rūpesčių. 2000 metais jį ištiko širdies priepuolis, po kurio jam buvo atlikta šuntavimo operacija.

Dėl viršsvorio sunkiai judantis aktorius ne kartą buvo užfiksuotas neįgaliojo vežimėlyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)