Ir toks žaibiškas išgarsėjimas tėra tik vienas iš dalykų neįprastame šio berniuko gyvenime (ką jau bekalbėti apie tai, kad jo mama dar spėjo prieš prasidedant gimdymui pasidaryti asmenukę). Taigi, sprendžiant iš visko, gimti su platininiu deimantais inkrustuotu šaukštu burnoje tikrai nėra jau taip smagu.

Jo spinta jau pildosi drabužiais, kurių eiliniai žmonės neišgali nusipirkti.

Galbūt dėl to, kad jo vyresnioji sesuo North keletą kartų iškėlė sceną per mamos pasirodymą mados savaitėje, Saintui dar neteko pasėdėti mados gerbėjų taip trokštamoje pirmoje eilėje. Tiesą pasakius, sunku kaltinti North, kaip ir bet kurį kitą mažą vaiką, kad jis visiškai nesidomi ant podiumo vaikštančiais modeliais.

Tačiau tai nereiškia, kad Saintas nuo mažų dienų nėra supažindinamas su aukštąja mada (nors pats apie tai dar nežino). Kai jam buvo vos šeši mėnesiai, Kim internete paskelbė nuotrauką, kurioje buvo užfiksuoti keli sūnaus drabužėliai. Tarp jų buvo ir Ralpho Laureno pagal individualų užsakymą pasiūta odinė striukė. Šalia jos buvo ir pora mažyčių „Yeezy Boost 350“ sportbačių pora iš jo tėvo kolekcijos.

Saintas taip pat turi ir mažiau žinomo Los Andžele gyvenančio dizainerio Beno Taverniti odinę striukę, kuri dera prie Kim turimos. Tokia striukė kainavo daugiau nei 1500 JAV dolerių. Tad galima tik numanyti, kiek verta visa mažo Kim ir Kanye sūnaus spinta.

Saintas debiutavo... Kuboje

Baltai aprengtas Saintas paparaciams pirmą kartą pasirodė Havanoje, kur Kardashianų šeima tuo metu lankėsi. Visa kelionė buvo filmuojama jų realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“. Atrodė, kad tai buvo gerai surežisuotas manevras. Mažasis Saintas buvo nufotografuotas tuomet, kai Kim, Kanye ir North atvyko į viešbutį madingai apsirėdę. Jie buvo atvežti vintažiniais automobiliais.

Rodos, kad jie tikėjosi būti pastebėti ir nufotografuoti, tad tikrai vargiai galima kalbėti apie sutapimą, jog tuo pat metu Kuboje buvo minia paparacių.

Jo pirmosios nuotraukos galėjo kainuoti milijonus

TMZ duomenimis, Kim and Kanye sulaukė daugybės žurnalų pasiūlymų dėl pirmųjų Sainto nuotraukų. Skelbiama, kad jiems buvo pasiūlyta net pustrečio milijono JAV dolerių. Tačiau garsioji pora (kas visiškai nebūdinga garsenybėms) atsisakė visų pasiūlymų ir pirmąją sūnaus nuotrauką Kim paskelbė savo tinklalapyje ir išmaniojoje programėlėje, iš kurios, kaip teigiama, ji uždirba per metus 20 mln. JAV dolerių. Tad finansiškai gal tai buvo net geresnis sprendimas.

Jis yra dalis prieštaringai vertinamos „Instagram“ asmenukės

Kaip tikras XXI amžiaus vaikas, Saintas „atsidūrė internete“ dar net negimęs. Kim socialiniame tinkle „Instagram“ prieš pat gimdymą paskelbė savo nėščiosios pilvuko nuotrauką su antrašte „Pasirengusi, kai tik tu būsi pasiruošęs“. Saintas jau turi savo „Instagram“ paskyrą, kurią veikiausiai seka daugybė žmonių. Juk, kaip bebūtų, jis yra iš dėl socialinių tinklų tiesiog apsėstos šeimos.

Kim ir Kanye niekaip negalėjo išrinkti jam vardo

Poros turi devynis mėnesius sugalvoti savo vaikui vardą. Tačiau Kim ir Kanye laiko nepakako. Šaltinių teigimu, jie vis delsė paskelbti sūnaus vardą, nes paprasčiausiai niekaip negalėjo jo sugalvoti.

Vienas šaltinis leidiniui „Us Weekly“ dar prieš Sainto gimimą pasakojo, kad Kim ir Kanye visų prašė idėjų, kaip pavadinti sūnų. Galiausiai visiems teko laukti tris dienas po Sainto gimimo, kad sužinotų jo neįprastą vardą.

Iki gimdymo Kim daug iškentėjo

Tai tikrai nebuvo eilinis nėštumas. Bent jau atrodė, kad Kim patyrė visas įmanomas komplikacijas. Teigiama, kad likus savaitei iki gimdymo Kim taip pat važiavo į ligoninę procedūrai, kuomet vaisius apverčiamas galvute į apačią.

Vėliau Kim pasakojo, kad ši procedūra yra „gerokai skausmingesnė už gimdymą“.
Kodėl tetulės Kendall ir Kylie praleido jo gimimą?

Kai Kim gimdė Saintą, ligoninėje buvo bene visa šeima, įskaitant būsimą močiutę Kris bei Kim seseris Kourtney ir Khloe. Tačiau būsimų tetulių Kendall ir Kylie nebuvo. Skelbta, kad tuomet Kylie buvo Majamyje, kur dalyvavo „Art Basel“ renginyje, o Kendall buvo išskridusi į Londoną dėl modelio darbo.

Jo vardą išpranašavo „Twitter“ vartotojas

Kim ir Kanye susilaukus antro vaiko, visi daug ir aktyviai spėliojo, kaip pora pavadins savo sūnų. Daugelis juokavo, kad veikiausiai berniukas bus pavadintas South, kad vardas derėtų prie geografinio sesers North vardo.

Tačiau „Twitter“ vartotojas „@KILLRudy“ visai tiksliai išprognozavo, kad berniukas gaus dievišką vardą. Šis vartotojas tuomet parašė: „Pamatysite, Kanye pavadins vaiką Saintu ar dar kokiu nesąmoningu vardu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)