Nors dainininkė gimtadienius mėgsta minėti itin trankiai, šis bus kitoks dėl karantino. Negana to, dėmesį mėgstančios garsenybės negalės aplankyti bei dovanų įteikti bičiuliai bei kiti šeimos nariai. O sveikinimai socialiniuose tinkluose pradėjo mirgėti jau prieš keletą dienų.

Savo gimtadienio dieną A. Pugačiova kasmet organizuodavo šventinį koncertą, kurio metu ją galėdavo sveikinti draugai. Prieš kurį laiką ji pranešė, jog šventės nerengs ne tik dėl koronaviruso pandemijos, bet ir dėl susilpnėjusios sveikatos.

Tačiau šventę žvaigždei surengė patys artimiausi – sutuoktinis Maksimas Galkinas su vaikais. „Instagram“ humoristas paviešino vaizdo įrašą, kuriame galima matyti išpuoštus namus ir siurprizą, kurį vyras suorganizavo su jųdviejų dvyniais Liza bei Gariu.

Į virtuvę užėjusi Alla atrodė maloniai nustebusi – čia su gėlėmis ir balionais jos laukė sveikintojai, rankose laikantys gėles ir balionus. Vaikai padeklamavo mamai eilėraštį su linkėjimais, o gimtadienio „kaltininkė“ nesulaikė ašarų. Vėliau jai teko pūsti žvakutes ant torto.

Vaizdo įrašą su prierašu „Su gimtadieniu, mylimoji!“ galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)